Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Verkkotapaaminen ja sähköinen allekirjoitus

Hoida vakuutusasiasi entistäkin helpommin verkossa – vaikka omalta kotisohvalta.

Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti.

Voit myös allekirjoittaa vakuutuspaperit sähköisesti. Ei enää kirjeiden odottelua, eikä niiden takaisin lähettämistä. Allekirjoittaminen onnistuu juuri sinulle sopivalla hetkellä.

Verkkotapaaminen

Onpa asiasi pieni tai suuri ja haluat nähdä kasvot kenen kanssa asioit, valitse verkkotapaaminen. Verkkotapaamisessa asiakaspalvelijamme voi keskustella kanssasi kasvotusten sekä näyttää tarvittaessa sinulle reaaliaikaisesti vakuutustietojasi.

Voit osallistua tapaamiseen tietokoneella tai suurikokoisella tabletilla. Voit osallistua verkkotapaamiseen myös ilman kameraa. Verkkotapaaminen toimii suojatussa yhteydessä. Tallennamme verkkotapaamisessa käydyt keskustelut ilman kuvaa. Verkkotapaamisen jälkeen voit vahvistaa sovitut asiat sähköisesti allekirjoittamalla.

Varaa aika tapaamiseen helposti netissä:

Varaa aika

Vahvistamme varatun ajan sähköpostitse ja lähetämme samalla ohjeet verkkotapaamiseen liittymiseksi.

Sähköinen allekirjoitus

Vakuutuspapereiden allekirjoittaminen sähköisesti on helppoa ja vaivatonta. Näin yksinkertaista se on:
  1. Lähetämme sinulle haluamasi asiakirjan sähköisesti allekirjoitettavaksi. Saat sähköpostiisi linkin asiakirjaan.

  2. Kirjaudu linkistä sisään verkkopankkitunnuksilla ja allekirjoita sen jälkeen asiakirja tai useampia asiakirjoja vain yhdellä napin painalluksella.