Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turvallisuus ja käyttöehdot

Asioi turvallisesti kanssamme. Täältä löydät hyödyllistä tietoa verkkoasiointiin ja turvallisuuteen liittyen. Voit esimerkiksi lukea miten käsittelemme henkilötietoja tai tutustua verkkopalveluidemme käyttöehtoihin.

Digitaalisten palveluiden käyttöehdot uudistuivat 02.10.2022 alkaen. Tutustu uudistuneisiin käyttöehtoihin Verkkoturvallisuus -osiossa.

Saavutettavuus

Saavutettavuus on verkkomaailman esteettömyyttä

Saavutettavuus tarkoittaa sitä, että digitaaliset palvelut ovat kaikkien saatavilla ja käytettävissä yksilöllisistä eroistamme huolimatta. Saavutettavassa suunnittelussa huomioidaan esimerkiksi näkövammat, lukemisen vaikeudet, motoriset häiriöt tai värisokeus.

Vakuutusyhtiönä laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019, ns. saavutettavuuslaki) edellyttää myös meitä Turvassa huomioimaan saavutettavuuden palveluissamme. Kehitämme parhaillaan Turvan verkkopalvelujen saavutettavuutta sekä teknisesti että sisällöissämme.

Paljon on jo korjattu, mutta kaikki ei vielä ole valmista. Pyrimme korjaamaan puutteet palveluidemme saavutettavuudessa mahdollisimman laajasti ja nopeasti. Saavutettavuus on huomioitu käynnissä olevissa kehityshankkeissamme. Osin saavutettavuuden puutteissa onkin kyse kehityshankkeidemme myötä käytöstä poistuvista palveluista, jotka korvataan uusilla.

Palveluidemme saavutettavuuden tila on avattu tarkemmin oheisessa saavutettavuusselosteessa.

Tutustu tästä saavutettavuusselosteeseen.

Saat lisätietoja saavutettavuusasioista ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen Y-Turvasaavutettavuus@turva.fi. Samaan osoitteeseen voit lähettää myös palautteesi tai kysymyksesi palveluidemme saavutettavuudesta. Lisätietoja saavutettavuudesta saat Aluehallintoviraston sivuilta osoitteesta www.saavutettavuusvaatimukset.fi.