Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Askarruttaako jokin TaskuTurvassa?

Tältä sivulta löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jollet löydä vastausta sinua askarruttavaan asiaan, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös TaskuTurvaan liittyvissä asioissa numerossa 01019 5110.

Vakuutuksiin liittyvät kysymykset

Henkivakuutuksesi näkyy vakuutusluettelolla, mutta tarkemmat tiedot ja laskut näet vielä toistaiseksi vain LähiTapiolan verkkopalvelusta. Eläkevakuutuksesi tiedot eivät valitettavasti näy tällä hetkellä TaskuTurvassa.


TaskuTurvassa näkyvät ne henkilökohtaiset vakuutuksesi, joissa olet vakuutuksenottaja, vakuutuksen hoitaja tai vakuutettu. Jos olet saanut valtakirjan joko vakuutus- tai vakuutus- ja korvausasioiden hoitoon toiselta henkilöltä, näkyvät myös toisen henkilön vakuutukset omassa TaskuTurvassasi.

Sovelluksen käyttöön liittyvät kysymykset

Pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella pitää tunnistautua ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Näin varmistamme, että asiakkaidemme tiedot ovat turvassa. Jatkossa TaskuTurva pyytää sinua tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kuuden kuukauden välein turvallisuutesi varmistamiseksi.


TaskuTurvaan, kuten kaikkiin muihinkin Turvan verkkopalveluihin, voi kirjautua mobiilivarmenteella. Mobiilivarmenteen saat käyttöösi omalta operaattoriltasi.


Luottokortin tietojen pyytäminen ei liity TaskuTurvaan mitenkään, sillä TaskuTurva on ilmainen sovellus. Voit ohittaa luottokorttitietojen antamisen Ohita-linkistä. Sovelluskauppa pyytää automaattisesti luottokorttisi tietoja, jotta se voi veloittaa sinua siinä tapauksessa, jos joskus ostat sovelluskaupasta jonkin toisen, maksullisen sovelluksen.


Useissa iPhone- ja Android-puhelimissa on sormenjälki –tai kasvojentunnistus mukana. TaskuTurva havaitsee, mikäli sellainen löytyy ja onko se kenties käytössä jo. Näin käyttäjä voi käyttää samaa puhelimen ominaisuutta myös TaskuTurvan avaamisessa.


Sovellus on pienikokoinen, joten se ei vie paljon tilaa. Sovellus kuluttaa akkua, kun se hakee tietoja verkosta. Akun käyttö on siis vähäistä.


TaskuTurvaa voi huoletta käyttää myös ulkomailla, koska se toimii offline-tilassa. Jos verkkoyhteyttä ei ole, sovellus näyttää viimeiset voimassa olevat tiedot ja käyttäjälle näkyy ilmoitus, että uusimpia tietoja ei voitu hakea. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla puhelimessa pitää olla yhteys verkkoon, joten lataathan TaskuTurvan jo ennen matkalle lähtöä.


TaskuTurvasta ei tarvitse kirjautua ulos. Mikäli kirjaudut ulos Omat tiedot-sivulta, tulee sovellukseen tunnistautuminen tehdä alusta asti uudelleen.

Sovellus lukittautuu automaattisesti hetken käyttämättömyyden jälkeen, tai kun se suljetaan. Sovelluksen voi myös lukita ylänurkan lukkokuvakkeesta. Tämän jälkeen sovellukseen pääsee kirjautumaan valitsemallaan tunnistautumistavalla.


Joillain Android-laitteilla on törmätty ongelmaan, jossa TaskuTurvaa avatessa aukeaa ainoastaan valkoinen ruutu. Tällaista tilannetta varten löytyy toimintaohje osoitteesta www.turva.fi/ohje. Ongelmaan pyritään saamaan pysyvä korjaus mahdollisimman pikaisesti.

Asiakasviestintään ja asiakastietoihin liittyvät kysymykset

Kyllä päivittyy.


Voivat. Ammattiliiton jäsenet näkevät TaskuTurvassa liiton jäsenilleen Turvasta ottaman vakuutusturvan. Jos ammattiliitto on vakuuttanut jäsenensä Turvassa matkavakuutuksella, näkyy TaskuTurvassa myös matkavakuutuskortti.


Turva voi lähettää TaskuTurvan ladanneille asiakkailleen viestejä suoraan TaskuTurvaan sekä push-viestejä. Voit milloin tahansa kieltää viestien vastaanottamisen omista asetuksistasi. Viestit kannattaa kuitenkin hyväksyä, sillä niistä saat hyödyllistä tietoa, esimerkiksi tiedon tuotteiden ja palveluiden parannuksista. TaskuTurvaan päivitetään myös tietoa ajankohtaisista asioista, jotta saamme informoitua asiakkaita yhä kätevämmin.


TaskuTurvan kautta voi lukea ja lähettää viestejä Turvaan. TaskuTurvasta löytyy myös linkki ajanvaraukseen. Ajanvarauslomake toimii myös mobiilissa.


Kun asiakas lataa TaskuTurvan ja täyttää tietonsa, luodaan asiakkaalle tällöin profiili Turvan asiakasjärjestelmään.

TaskuTurva - vakuutusturva aina mukanasi

TaskuTurvan avulla saat parhaan hyödyn vakuutuksistasi - oma ja ammattiliittosi tarjoama vakuutusturva aina mukanasi.

Tutustu ja lataa