Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kokemuksia vakuutusyhtiö Turvasta

Meille on tärkeää se, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää huoletta. Ja hymy, joka kuuluu ja näkyy asiakaskohtaamisissa.

Tällä sivulla voit tutustua asiakkaiden antamiin palautteisiin Turvasta. Jokainen asiakaspalaute on meille kullanarvoinen ja luemme palautteet aina ajatuksella ja sydämellä. Sinäkin voit auttaa meitä kehittämään palveluitamme antamalla meille palautetta.

Asiakkaidemme kokemuksia TurvastaTurvan asiakaspalautekysely 2022-2023

Olemme varmistaneet palautteiden aitouden lähettämällä palautekyselyyn johtavan linkin tekstiviestillä vain Turvassa asioineille.


EPSI Rating: Turvalla jälleen alan tyytyväisimmät yksityisasiakkaat

Turva on vakuutusyhtiö, joka uskoo hymyn voimaan. Arjessa hymyn voima on suuri, sillä voi ilahduttaa läheistä ja sen avulla selvitään monesta pienestä kommelluksesta. Aina ei kuitenkaan hymyilytä. Kun tapahtuu isompia vastoinkäymisiä tai vakavia tilanteita, silloin on hyvä olla Turvassa.
Turvan tehtävä on auttaa sinua ja läheisiäsi noina pienimpinä ja isompina vaikeina hetkinä palaamaan takaisin sujuvaan arkeen. Juuri tätä varten tavalliset, työtätekevät ihmiset perustivat Turvan, yhteiseksi turvaksi. Edelleen tänä päivänä asiakkaat omistavat meidät ja olemme ammattiliiton jäsenen paras turva. Suunnittelemme vakuutukset ja toteutamme palvelut asiakkaiden aitoihin tarpeisiin, ja siksi he saavat meiltä parasta vastinetta rahalleen.

Haluamme, että vakuutusyhtiöiden joukossa Turva on sydämeltään suurin. Tällä ajatuksella noin 450 turvalaista ympäri maan tekee työtään. Kun tekeminen lähtee sydämestä, siitä seuraa hyvää. EPSI Rating -tutkimus 2022 vahvistaa sen: Turvan asiakkaat ovat jälleen kerran Suomen tyytyväisimpiä. Olemme iloisia ja kiitollisia asiakkaistamme, teitä vartenhan me täällä olemme. Ja lupaamme tehdä jatkossakin parhaamme.

Turvaa elämäsi rakkaimmat asiat

Osta vakuutus Pyydä tarjous Varaa aika Soita meille