Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kokemuksia vakuutusyhtiö Turvasta

Meille on tärkeää se, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää huoletta. Ja hymy, joka kuuluu ja näkyy asiakaskohtaamisissa.

Tällä sivulla voit tutustua asiakkaiden antamiin palautteisiin Turvasta. Jokainen asiakaspalaute on meille kullanarvoinen ja luemme palautteet aina ajatuksella ja sydämellä. Sinäkin voit auttaa meitä kehittämään palveluitamme antamalla meille palautetta.

Asiakkaidemme kokemuksia Turvasta
EPSI Rating: Turvalla jälleen alan tyytyväisimmät yksityisasiakkaat

Vakuutusyhtiö Turvalla on jo kymmenennen kerran vakuutusalan tyytyväisimmät henkilöasiakkaat. Turva lunasti kärkipaikan 76,0 keskiarvolla (75 tai parempi on erittäin hyvä taso). Koko toimialan keskiarvo on noussut viime vuodesta ja on nyt 72,9 (vuonna 2020 70,1).

EPSI Ratingin vuosittain tekemä Vakuutustutkimus tutkii vakuutusyhtiöiden asiakastyytyväisyyttä ja asiakasuskollisuutta sekä sitä, mikä tekee asiakkaista tyytyväisiä ja uskollisia. Tutkimuksessa selvitetään toimialan yhtiöiden imagoa, asiakkaiden odotuksia, tuote- ja palvelulaatua sekä vastinetta rahalle.

Turva on onnistunut pitämään asiakastyytyväisyytensä tason ja säilyttämään kaikkien eri osa-alueiden pisteet erittäin korkeina, erottuen eniten toimialan keskitasosta palvelulaadussa. Turvaa kannattaakin suositella myös kavereille!