Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kokemuksia vakuutusyhtiö Turvasta

Meille on tärkeää se, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää huoletta. Ja hymy, joka kuuluu ja näkyy asiakaskohtaamisissa.

Tällä sivulla voit tutustua asiakkaiden antamiin palautteisiin Turvasta. Jokainen asiakaspalaute on meille kullanarvoinen ja luemme palautteet aina ajatuksella ja sydämellä. Sinäkin voit auttaa meitä kehittämään palveluitamme antamalla meille palautetta.

Asiakkaiden kokemuksia Turvasta
EPSI Rating: Turvalla jälleen alan tyytyväisimmät yksityisasiakkaat

Turvan yksityisasiakkaat ovat olleet EPSI:n tutkimuksessa alan tyytyväisimmät myös vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017 ja 2018.

EPSI Ratingin vuosittain tekemä Vakuutustutkimus tutkii vakuutusyhtiöiden asiakastyytyväisyyttä ja asiakasuskollisuutta sekä sitä, mikä tekee asiakkaista tyytyväisiä ja uskollisia. Tutkimuksessa selvitetään toimialan yhtiöiden imagoa, asiakkaiden odotuksia, tuote- ja palvelulaatua sekä vastinetta rahalle.

Turva on onnistunut antamaan asiakkaiden mukaan parhaan vastineen rahalle. Kaikkein parhaimman vastineen rahalle saa kuluttajien mielestä pääasiassa matka-, henki- ja tapaturmavakuutuksista. Turvassa on myös alan uskollisimmat asiakkaat. Turvaa kannattaakin suositella myös kavereille!

Turva on asiakkaiden mielestä paras vakuutusyhtiö myös vuonne 2019
Turvalla on jälleen vakuutusalan tyytyväisimmät yksityisasiakkaat