Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Hymy tekee hyvää

Hymyllä on uskomaton voima. Sen hyödyt on moneen kertaan tieteellisesti todistettu.

Pelkkä hymyilevän kuvan katsominen vaikuttaa meihin ihmisiin tehokkaasti. Jos katsot tuossa ylempänä olevaa hymyä, niin päiväsi muuttui todennäköisesti hieman paremmaksi. Aivosi reagoivat hymyyn pienellä hormonibuustilla, jonka ansiosta verenpaineesi ja stressitasosi laskevat, mielialasi paranee ja sinusta tulee hieman luovempi ja keskittyneempi. Luultavasti myös vastaat hymyyn, ihan huomaamattasi. Jos niin tapahtuu, niin se vain vahvistaa mainittuja positiivisia vaikutuksia.

Aidolla hymyllä on vielä enemmän voimaa. Hymy ei maksa mitään, ei edes vaivaa, ja se tehoaa tuttuihin ja tuntemattomiin. Hymy tuntuu hyvältä myös antajastaan. Hymy on helppo tapa huomioida muut ja saa sillä itselleenkin huomiota. Arki rullaa mukavammin, kun yrmyilyn sijaan antaa hymylle tilaa.

Aina elämässä asiat eivät tietenkään mene niin, että hymyily olisi ensimmäinen reaktio. Silloin lämmin ja empaattinen hymy voi lohduttaa ja helpottaa.

Meillä Turvassa ihmisiä kohdataan hyvin erilaisissa tilanteissa. Usein myös silloin, kun tapahtunut jotain ikävää, eikä varsinaisia ilon aiheita ole. Silti hymyllä on näissä kohtaamisissa iso rooli. Ei niin, että aina hymyillään vaikka väkisin, vaan olemalla läsnä ja huomioimalla toinen ihminen. Usein se tapahtuu hymyilemällä.

Turva on vakuutusyhtiö, joka uskoo hymyn voimaan. Uskomme siihen, että hymy ei tee elämästä pelkästään mukavampaa, vaan myös turvallisempaa ja terveellisempää. Siksi toivomme, että hymyilisimme toisillemme mahdollisimman paljon, tänään ja kaikkina muinakin päivinä.

Tule Turvaan