Turvan asiakkuus kannattaa – katso etusi

Asiakkaanamme saat nauttia tuntuvista eduista.

Turvan asiakkaana voit luottaa siihen, että rehti hinta ja korkeatasoinen palvelu pysyvät ja jopa paranevat pitkän päälle. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun ei tarvitse vertailla kerrasta toiseen vakuutusten hintoja. Turvassa vakuutuksesi muuttuvat sitä edullisemmiksi, mitä pidempään olet asiakkaana. Ammattiliiton jäsenenä saat meiltä kattavat, räätälöidyt vakuutustuotteet sekä jatkuvan liittoalennuksen heti kättelyssä.

Omistaja-asiakkaana säästät – sitä paremmat alennukset, mitä pidempään olet asiakkaanamme

Omistaja-asiakkaita ovat kaikki ne yksityishenkilöt, joiden taloudessa on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus. Omistaja-asiakkaat saavat alennusta koti-, henkilö- ja ajoneuvovakuutusmaksuistaan katkeamattoman omistaja-asiakassuhteen keston perusteella.

Omistaja-alennus päättyy alennukseen oikeuttavien vakuutusten päättyessä.
Asiakas saa alennuksen voimaan uudelleen ottaessaan Turvasta omistaja-alennukseen oikeuttavia koti-, henkilö- ja ajoneuvovakuutuksia kuuden kuukauden kuluessa asiakkuuden päättymisestä.

 1. Asiakassuhteen keston mukaan nouseva omistaja-asiakkaan alennus
  5 %
  alennus 1 vuoden jälkeen, 7 % alennus 5 vuoden jälkeen, 10 % alennus 10 vuoden jälkeen. Omistaja-asiakkaan alennus koskee kaikkia vakuutuksia – myös liikennevakuutusta.
 2. Keskitä vakuutuksesi meille ja saat heti 7 % omistaja-asiakkaan alennuksen koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista
  Keskittävä asiakas saa 10 % omistaja-asiakkaan alennuksen jo 5 vuoden asiakassuhteen jälkeen.
 3. Lapset perivät vanhempiensa omistaja-asiakasedut
  Kun lapsi muuttaa vanhempien luota omaan kotiin, hän saa puolen vuoden sisällä ottamiinsa koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksiinsa heti saman alennuksen kuin vanhempansa.


Ammattiiiton jäsenenä saat lisäksi merkittäviä etuja

Liiton jäsenille Turva tarjoaa kaikkein parhaimmat edut: saat heti 10%:n jatkuvan liittoalennuksen koti,- henkilö- ja kaskovakuutuksista. Lisäksi olemme räätälöineet ammattiliiton jäsenille omia tuotteita. Autovakuutus Liittokasko sekä henkivakuutukset Henkikulta ja Parikulta ovat saatavilla liiton jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.

Osa ammattiliitoista on vakuuttanut jäsenensä Turvassa esim. matkavakuutuksella sekä neuvotellut jäsenilleen erityisetuja. Nämä yhteistyöammattiliitot löytyvät alla olevasta listasta. Katso onko liittosi listalla ja saatko erityisetuja Turvasta:

 1. Omistaja-asiakkaan alennuksen lisäksi 10 %:n liittoalennus vapaaehtoisista vakuutuksista heti
 2. Liittokasko-vakuutus
  Liittokasko on paras autovakuutuksemme. Se sisältää erinomaisen bonusedun: bonuksesi eivät tipu, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Lisäksi Liittokasko sisältää muun muassa mainion sijaisautoedun: matkasi jatkuu, vaikka autosi hyytyisi kesken matkan teknisen vian vuoksi. Tutustu kattavaan Liittokaskoon.
 3. Henkikulta ja Parikulta -vakuutukset
  Elämässä riittää muuttujia, joita emme voi aina itse kontrolloida. Ja valitettavan usein unohdamme vakuuttaa sen kaikkein tärkeimmän: itsemme. Voit huolehtia perheestäsi kunnollisella vakuutusturvalla. Henkivakuutuksen avulla voit turvata riittävän toimeentulon lähimmäisillesi, vaikka itse olisitkin poissa. Henkikulta ja Parikulta ovat erikoishinnoiteltuja henkivakuutuksia perheesi turvaksi. Tutustu henkivakuutuksiin.
 4. Kodinhoitoetu toipilasaikana
  Kun sinulla on Turvassa kotivakuutus, sinun on mahdollista saada korvausta tapatuman jälkeisenä toipilasaikana käytetyistä kodinhoitopalveluista. Tutustu kodinhoitoetuun.
 5. Työttömien edut
  Työttömyyden kohdatessa ja vahingon sattuessa on mahdollista saada kotivakuutuksesta korvaus ilman perusomavastuuta ja vakuutusmaksuihin kuuden viikon koroton lisämaksuaika. Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta (130 euroa). Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty työttömyyskassaan.
 6. Liittokohtaisesti räätälöidyt edut - kysy lisää meiltä tai omasta liitostasi

Liiton jäsenet saavat Turvasta erityisetuja.


Katso Turvan asiakasedut nuorille!

Etuja nuorille

Isohima – nuorten oma kotivakuutus

Olemme räätälöineet nuorille oman erikoishinnoitellun kotivakuutuksen. Isohima irtaimistovakuutus on edullinen, alle 27-vuotiaan nuoren kotivakuutus. Se on laaja kotivakuutus, mutta omavastuu on vahingon sattuessa pieni: omavastuu on nuorille 85 €, muille vähintään 130 €. Isohima on hyvä turva myös opiskelija-asunnon irtaimistolle. Vakuutus on voimassa myös matkatavaravakuutuksena 4 500 euroon asti alle kuusi kuukautta kestävillä matkoilla kaikkialla maailmassa. Vakuutus sisältää myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Osta kotivakuutus verkkokaupasta.

Safety Pack – nuorten oman vakuutuspaketti

Turvan Safety Pack on omassa taloudessa asuville 18-26-vuotiaille räätälöity vakuutuspaketti. Se sisältää kaikki tarvitsemasi vakuutukset: koti-, tapaturma- ja matkustajavakuutus. Turvan valtti on henkilökohtainen palvelu. Varsinkin ensimmäistä vakuutusta ottaessasi haluamme käydä vakuutuksen sisällön kanssasi läpi. Tämän vuoksi Safety Pack ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Pyydä tarjous, soita 01019 5110 tai tule käymään ja hoidetaan vakuutusasiasi kerralla kuntoon! Tutustu nuorten omaan Safety Pack - vakuutuspakettiin


Muut tarjoamamme edut

Pirkan kierros

Vuonna 2018 Turvan asiakkaat saavat alennuksen Pirkan Kierroksen tapahtumien osallistumismaksuista. Ilmoittautuessasi tapahtumiin osoitteessa pirkankierros.fi olet oikeutettu neljän euron alennukseen. Turvan kampanjakoodi on 88782 (kysytään ilmoittautumiskaavakkeessa). Huomioithan, että alennus on voimassa ennakkoon ilmoittautuessasi pirkankierros.fi-sivun kautta.

Tapahtumat vuonna 2018:
62. Pirkan Hiihto sunnuntaina 4.3. (Reppu-Pirkka lauantaina 10.3.)
40. Pirkan Pyöräily sunnuntaina 10.6. (Yöpyöräily perjantaina 15.6.)
39. Pirkan Soutu lauantaina 28.7. (Retkisoutu keskiviikkona 1.8.)
48. Pirkan Hölkkä sunnuntaina 7.10. (Talkoohölkkä sunnuntaina 14.10.)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Pirkan Kierros toimisto
puh. 050 408 5111
sähköposti: toimisto(ät)pirkankierros.fi
ilmoittautuminen: www.pirkankierros.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös: