Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Tulliliiton jäsen!

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Tulliliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Elä rohkeasti tässä ja nyt – turvaa rakkaimpasi henkivakuutuksella

Arjessa on helpompi huomata syyt hymyyn, kun sinulle rakkaat ihmiset on turvattu. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti Tulliliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus: vain 9,87 €/kk (hintaesimerkki vuonna 2021: 30-vuotias Tulliliiton jäsen, korvaussumma 100 000 €). Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Laske ja osta

Ammattiliiton jäsenet saavat täyden kympin edut!

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  1. Kun kuulut ammattiliittoon, saat jäsenalennuksen 10 %.
  2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.

Turvaa elämäsi rakkaimmat asiat

Pyydä tarjous Osta verkosta Varaa aika Soita meille


Matkustajavakuutus


Tapaturmavakuutus


Järjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.


Turvaa rakkaimpasi uudella Turvassa-henkivakuutuksella

Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Eivätkö he ansaitsekin parasta? Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. Eikä muuten maksa paljon!

Laske vaikka

Ota Liittokasko – parempaa saat hakea

Ammattiliiton jäsen, valitse ylivoimaisen kattava Liittokasko. Ammattiliiton jäsenenä saat siitä 10 % jatkuvan alennuksen. Kun vakuutat meillä myös kotisi, saat vakuutusmaksuista lisäksi 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Lue lisää ja osta

TaskuTurva ammattiliiton jäsenen turvana matkalla

Reissujasi turvaava matkavakuutuskortti ja liittosi tarjoama vakuutusturva ovat aina kätesi ulottuvilla TaskuTurvassa.

Lue lisää

Koronavirus ja matkavakuutus

Lue tietoa koronaviruksesta ja matkavakuutuksesta. Löydät sivulta myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää