Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Teollisuusliiton jäsen!

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Teollisuusliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Teollisuusliiton jäsenvakuutukset siirtyvät Turvaan vuodenvaihteessa

Teollisuusliitto on ottanut Turvasta 1.1.2021 alkaen muun muassa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkustajavakuutuksen. Jos olet vuodenvaihteen yli ulottuvalla matkalla, 1.1.2021 klo 00.00 jälkeen alkaneet matkasairaudet ja sattuneet tapaturmat kuuluvat Turvan vastuulle.

Läs mer på svenska

Read more in english

Turvakasko –30 % kun vakuutat myös kotisi

Tarjoamme nyt Teollisuusliiton jäsenille Turvakaskovakuutuksen ensimmäisestä vuodesta 30 % alennuksen, jos kotisikin on vakuutettu Turvassa. Sen jälkeenkään hinta ei päätä huimaa, sillä Teollisuusliiton jäsenenä saat lisäksi 10 % jatkuvan alennuksen!

Lue lisää

Teollisuusliiton jäsenenä saat nyt Henkikulta- tai Parikulta-vakuutuksen -30 %

Tarjoamme nyt Teollisuusliiton jäsenille Henkikulta- tai Parikulta-vakuutuksen 30 % alennuksella.

Lue lisää

Ammattiliiton jäsenet saavat täyden kympin edut!

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  1. Kun kuulut ammattiliittoon, saat jäsenalennuksen 10 %.
  2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.

Turvaa elämäsi rakkaimmat asiat

Osta verkosta Varaa aika Pyydä tarjous Soita meille


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.