Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan SAKKIn jäsen!

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry on vakuuttanut opiskelijakortin haltijat Turvassa jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen pysyvän haitan varalle. Liiton järjestötehtävissä ollessaan jäsenet on vakuutettu Järjestövakuutuksella.

SAKKIn tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki vakuutukset elämäsi eri tilanteisiin. Tutustu liittosi tarjoamaan jäsenturvaan ja hyödynnä Turvan erityisedut liittojen jäsenille.

SAKKIn jäsenen edut

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille SAKKIn jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  1. Kun olet SAKKIn jäsen, saat jäsenalennuksen 10 %
  2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %

Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.


Matkustajavakuutus


Tapaturmavakuutus


Järjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.