Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Jäsenvakuutukset

Opetusalan ammattijärjestö OAJ ry on vakuuttanut sinut Turvassa vapaa-ajan matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksella sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Jäsenvakuutukseen kuuluu myös ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

Liiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa ollessasi kuulut Järjestövakuutuksen piiriin.


Membership insurance

The Trade Union of Education OAJ has insured you with the mutual insurance company Turva. OAJ membership insurance includes non-occupational travel insurance, luggage, liability and legal expenses insurance for non-occupational trips, and non-occupational accident insurance. It also includes professional liability and legal expenses insurance.

You are also insured under Organisation insurance whenever participating in organisation tasks or events.

In all insurance matters, Turva serves you in English at +358 1019 5110.

Read more:

Non-occupational travel and accident insurance:


Usein kysytyt kysymykset

Kuuluvatko puoliso ja lapset OAJ:n matkavakuutukseen? Jatkuuko jäsenvakuutus eläkkeelle jäätyäsi? Katso vastaukset näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin Usein kysytyt kysymykset -sivulta täältä.


Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus

Matkatavara-,matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen sopimusnumero on 553-0711320-K.Venähdysvamma ja kaatuminen: vahinkoesimerkkejä

Äkillisen liikkeen tai voimanponnistuksen yhteydessä syntynyt venähdysvamma, mitä kuluja voidaan korvata? Katso vahinkoesimerkit ja korvausratkaisut täältä.


Järjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.


Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen sopimusnumero on 512-0309455-R.