Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Ammattiliitto Kelan toimihenkilöt ry:n jäsen!

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Ammattiliitto Kelan toimihenkilöt ry on vakuuttanut sinut Turvassa jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Liiton järjestötehtävissä olet vakuutettuna Järjestövakuutuksella.

Täyden kympin alennukset 10 % + 10 %

Ammattiliiton jäsenenä olet meille aina ykkönen! Saat jatkuvan 10 % jäsenalennuksen vakuutuksistasi. Koska asiakkaamme omistavat meidät, haluamme tarjota heille reilun edun: kun vakuutat meillä kotisi lisäksi jotain muuta tärkeää, saat vielä 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta.

Osta vakuutus

Turvassa et maksa turhasta

Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan vakuutusturvan. Vakuutamme sen, mikä on sinulle tärkeää, etkä maksa turhasta. Suunnittelemme vakuutukset ja toteutamme palvelut asiakkaiden aitoihin tarpeisiin, ja siksi he saavat meiltä parasta mahdollista vastinetta rahalleen. Osta kätevästi verkosta tai anna ammattilaistemme auttaa ja hoidetaan yhdessä vakuutuksesi ajan tasalle.

Tutustu rahanarvoisiin etuihisi tarkemmin!


Tule Turvaan

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Sen on todistanut EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimus jo peräti 11 kertaa. Liity sinäkin joukkoon!

Osta vakuutus Varaa aika Pyydä tarjous


Matka- ja viisumitodistus

Matkavakuutuskortin löydät helpoiten TaskuTurvasta 24/7. Voit myös tulostaa matkalle mukaan matkavakuutustodistuksen verkkopalvelusta. TaskuTurvasta löydät myös luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla sekä suomenkielisen SOS-hätäpalvelun numeron, joka auttaa ulkomaan matkoilla hätätilanteissa.

Lataa TaskuTurva Kirjaudu verkkopalveluun

​Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen tällä lomakkeella, mutta varaudu silloin odottamaan muutama päivä. Todistus lähetetään sähköpostiisi noin kolmen vuorokauden kuluessa.

Viisumitodistuksen voit tilata täältä.


Matkustajavakuutus

Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 68 vuotta. Jos vakuutettu jää pysyvälle eläkkeelle ennen kuin täyttää 68 vuotta, vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jää pysyvälle eläkkeelle. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan vakuutetun omia lapsia ja lapsenlapsia, vakuutetun puolison lapsia sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia.

Vakuutus on voimassa

  • Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla
  • Vapaa-ajalla tehtävillä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta
Matkustajavakuutuksesta korvataan matkan aikana alkaneen äkillisen sairauden tai tapaturman aiheuttamia hoitokuluja ilman ylärajaa ja ilman omavastuuta.

Vakuutuksesta korvataan matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä aiheutuvia kuluja, jos peruuntuminen tai keskeytyminen johtuu vakuutetun tai lähiomaisen äkillisestä sairastumisesta tai tapaturmasta. Vakuutuksesta korvataan myös matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutuksesta korvataan lisäksi ennenaikaisen kotiinpaluun matkakuluja, jos matkakohteessa on kriisitilanne.

Korvausta tulee hakea vuoden kuluessa kulujen syntymisestä.
Vakuutetun kuoltua matkan aikana korvataan kohtuulliset kotiinkuljetuskustannukset ulkomailta tai hautauskustannukset ulkomailla.
1.1.2022 alkaen vakuutusturva laajenee: Vakuutuksesta korvataan matkan peruuntumisen ja keskeytymisen kuluja sekä lääkärin määräämää psykoterapiaa ulkomailla matkakohteessa tapahtuneen luonnonkatastrofin, äkillisen yleisvaarallisen epidemian, äkillisen ja odottamattoman aseellisen selkkauksen tai terrori-iskun vuoksi.
Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajan matkoilla sekä vapaa-ajalla tehtävillä kotimaan matkoilla, jotka ulottuvat linnuntietä vähintään 50 km etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta, opiskelupaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Matkustajavakuutus ei ole voimassa asunnon, työpaikan, opiskelupaikan ja vapaa-ajan asunnon välisillä matkoilla.

Vakuutus on voimassa yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta. Vakuutus ei ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa, eikä ehdoissa erikseen poisrajatuissa urheilulajeissa tai harrastuksissa.

Liittosi jäsenkortti toimii matkavakuutuskorttina.

Matkavakuutuskortin voi ladata myös Turvan mobiilisovelluksen TaskuTurvan kautta, jos käytössä on tähän soveltuva älypuhelin.

Muista pitää kortti matkalla mukana ja esitä se hoitolaitoksessa. Näin hoitolaitos voi todeta, että sinulla on voimassaoleva matkavakuutus. Jos sairastut matkalla, sinulle sattuu tapaturma tai jos hoitolaitoksen kanssa tulee ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä SOS hätäpalveluun p. +358 1019 5111, joka on pohjoismaisten vakuutusyhtiöiden omistama kansainvälinen "hälytyskeskus". Sieltä saat tietoja vakuutuksen sisällöstä ja he antavat myös ohjeet, miten kyseisessä tapauksessa pitäisi menetellä. SOS palvelee ympäri vuorokauden ja myös suomen kielellä.

Tarvitsetko matkaasi varten matkavakuutus- tai viisumitodistuksen?

Voit tilata matkavakuutus- tai viisumitodistuksen tästä.


Tapaturmavakuutus


Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 68 vuotta. Jos vakuutettu jää eläkkeelle ennen kuin täyttää 68 vuotta, vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jää pysyvälle eläkkeelle.
  • Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja enintään 5 325 € tapaturmaa kohden. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta.
  • Tapaturmaisen pysyvän haitan korvaus on 13 239 € täydestä pysyvästä haitasta.

Vakuutus on voimassa vapaa-aikana kaikkialla maailmassa. Se ei kuitenkaan ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa eikä ehdoissa erikseen poisrajatuissa urheilulajeissa tai harrastuksissa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja sekä korvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta. Korvausta tulee hakea vuoden kuluessa kulujen syntymisestä.

Järjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.