Ajankohtaista

Hae korvausta liittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta verkkopalvelussa

Hae korvausta liittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta kätevästi verkosta

Turvan verkkopalvelussa on helppoa hakea korvausta ammattiliittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi ja ammattiliittosi jäsennumeron.

Palvelu on avoinna joka päivä klo 7–23. Sen avulla ilmoitat vahingosta helposti ja saat korvauksen tilillesi nopeimmin.

Hae korvausta

Pitkän päälle kannattavaa vakuuttamista

Turvan asiakkaana voit luottaa siihen, että korkeatasoinen palvelu pysyy ja rehti hinta jopa laskee pitkän päälle. Turvassa vakuutuksesi muuttuvat sitä edullisemmiksi, mitä pidempään olet asiakkaanamme.

Ammattiliiton jäsenenä saat kaikken parhaimmat edut: heti 10 %:n liittoalennus vapaaehtoisista vakuutuksista ja vain sinulle räätälöityjä tuotteita ja palveluja.

Lue lisää

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turva sai jo viidennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Sen lisäksi Turvan asiakaspalvelu sai hopeaa Asiakkaan ääni -tutkimuksessa.

Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää

Varaa aika neuvotteluun. Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat.

Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan.

Nyt voit asioida kanssamme vaikkapa omalta kotisohvaltasi! Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti.

VARAA AIKA

Blogit ja vinkit

Turvan blogi

18.4.2017 - Unelmatyötä etsimässä

Miltä rekrytointiprosessi näyttää nykyään johtajan silmin? Turvan liiketoiminnan kehittämisestä vastaava johtaja Satu Rinta-Jaskari kertoo.

 Lue lisää

Mikä minun liikennevakuutuksessani oikein maksaa?

9.2.2017 - Lue lisää

Liikennevakuutuksen hinta ei muodostu satunnaisesti, vaan siihen vaikuttaa useita tekijöitä. Niitä ovat muun muassa vahinkohistoria, auton malli ja ikä sekä asuinpaikkakunta.

 Lue lisää