Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Vakuutusehdot ja -oppaat

Tältä sivulta löydät kootusti kaikki vakuutusyhtiö Turvan vakuutusehdot, avaintietoasiakirjat ja tuoteoppaat.

Tutustu dokumentteihin

  • Avaintietoesitteistä näet nopeasti ja helposti, mitä vakuutus pitää sisällään.

  • Vakuutusoppaista löydät tällä hetkellä myynnissä olevat tuotteet, lisätietoa vakuutusten kattavuudesta, apua vakuutusturvan valintaan, suojeluohjeet sekä monipuolisesti muutakin tietoa vakuuttamiseen ja korvauksiin liittyen.

  • Vakuutusehdot kertovat, mitä vakuutuksesta korvataan ja mitä rajoituksia siinä on. Vakuutusehdoista ja vakuutuskirjastasi näet vakuutusturvasi laajuuden.

Jotta tiedät, mikä ehto koskee sinun vakuutustasi, tarkista vakuutuskauden alkamispäivämäärä vakuutuskirjasta. Vahinkovakuutuksen ehtoja uudistetaan aika ajoin. Yksittäisen vakuutuksenottajan ehdoissa mahdolliset muutokset tulevat voimaan siitä päivästä lähtien, kun vakuutuskausi vuosittain uudistuu.

Jos sinut, perheenjäsenesi, kotisi, lemmikkisi tai veneesi on vakuutettu Kodin turvasopimuksella, Turva Koto –sopimuksella, Turva Henkilö -sopimuksella tai Henkilövakuutussopimuksella tai metsävakuutuksesi sopimusnumero on 511-alkuinen, toimitamme sinulle vakuutusehdot sähköpostiisi. Sopimuksesi nimen ja vakuutusnumeron näet vakuutuskirjalta. Laita meille pyyntö asiasta osoitteeseen yhteydenottopyynnot(at)turva.fi, autamme mielellämme.

Verkkopalvelu

Verkkopalvelussa tarkastelet vakuutustesi tietoja ja laskujasi, ilmoitat vahingosta tai viestittelet kanssamme.

Tutustu verkkopalveluun

TaskuTurva-mobiilisovellus

TaskuTurvasta näet omat ja liittosi ottamat vakuutukset. Voit tarkastella laskujasi, viestitellä kanssamme tai hoitaa korvausasioita.

Tutustu TaskuTurvaan

Ota käyttöön e-lasku & paperiton palvelu

Vakuutuspaperisi pysyvät tallessa Turvan verkkopalvelussa ja laskut hyväksyt suoraan omassa verkkopankissasi.

E-lasku ja paperiton palvelu