<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/turva-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Osallistu visaan

Tule visailemaan kanssamme ja osallistu samalla arvontaan.

Jos haluat nähdä Leadoo Chatbotin, hyväksy mittaamisen ja asiakaskokemuksen evästeet.

Parasta Turvaa arkeesi

Turva on ammattiliiton jäsenen oma vakuutusyhtiö. Se tarjoaa Suomen parasta vakuutuspalvelua ja aitoa vastinetta rahallesi.

Yli miljoona suomalaista on jo Turvassa. Sinäkin saatat olla.

Yli miljoona suomalaista on ammattiliittonsa kautta vakuutettuna Turvassa. Osa ammattiliitoista on vakuuttanut jäsenensä Turvassa mm. matkavakuutuksella. Etu sisältyy liiton jäsenmaksuun, eikä jäsen tällöin tarvitse omaa matkavakuutusta. Rahanarvoinen etu siis! Lisäksi osa liitoista on neuvotellut jäsenilleen erityisetuja. Katso, onko sinunkin liittosi vakuuttanut sinut Turvassa !

Kehutut kaskomme -25 %

Tarjoamme marraskuussa 2023 alkaviin henkilö- ja pakettiautojen kaskovakuutuksiin 25 % alennuksen ensimmäiseksi vuodeksi. Ammattiliiton jäsenenä saat lisäksi jatkuvan 10 % alennuksen. Tutustu etuun !

Mutkattomasti paras vakuutusyhtiö!

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran.

TaskuTurva-mobiilisovellus

TaskuTurvasta näet omat ja liittosi ottamat vakuutukset. Voit tarkastella laskujasi, viestitellä kanssamme tai hoitaa korvausasioita.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .