Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Osallistu visaan

Tule visailemaan kanssamme ja osallistu samalla arvontaan.

Jos haluat nähdä Leadoo Chatbotin, hyväksy mittaamisen ja asiakaskokemuksen evästeet.

Parasta Turvaa arkeesi

Turva on ammattiliiton jäsenen oma vakuutusyhtiö. Se tarjoaa Suomen parasta vakuutuspalvelua ja aitoa vastinetta rahallesi.

Yli miljoona suomalaista on jo Turvassa. Sinäkin saatat olla.

Yli miljoona suomalaista on ammattiliittonsa kautta vakuutettuna Turvassa. Osa ammattiliitoista on vakuuttanut jäsenensä Turvassa mm. matkavakuutuksella. Etu sisältyy liiton jäsenmaksuun, eikä jäsen tällöin tarvitse omaa matkavakuutusta. Rahanarvoinen etu siis! Lisäksi osa liitoista on neuvotellut jäsenilleen erityisetuja. Katso, onko sinunkin liittosi vakuuttanut sinut Turvassa !

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

  1. 1.

    Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

  2. 2.

    Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Tule Turvaan!

Ylivoimaisen kattava Liittokasko

Ammattiliittojen jäsenille luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja.

Mutkattomasti paras vakuutusyhtiö!

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran.

TaskuTurva-mobiilisovellus

TaskuTurvasta näet omat ja liittosi ottamat vakuutukset. Voit tarkastella laskujasi, viestitellä kanssamme tai hoitaa korvausasioita.