Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Teollisuusliiton jäsen!

Teollisuusliitto on vakuuttanut sinut Turvan vakuutuksilla. Teollisuusliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Lataa TaskuTurva - voit voittaa hotellilahjakortin!

TaskuTurva-sovelluksen avulla saat parhaan hyödyn vakuutuksistasi. Löydä sovelluksesta vakuutuksesi, liiton matkavakuutuskortin sekä tapaturman suorakorvauskortin - ja paljon muuta!

Kun lataat TaskuTurva-sovelluksen 16.6.2024 mennessä puhelimeesi, osallistut samalla 250 € arvoisen hotellilahjakortin arvontaan! Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee tunnistautua ja vahvistaa Teollisuusliiton jäsenyys kirjautuessasi ensimmäistä kertaa sovellukseen.

Arvontasäännöt

Matkavakuutuskortti ja viisumitodistus

Ennen reissuun lähtöä kannattaa ladata TaskuTurva-mobiilisovellus. TaskuTurvasta löydät matkavakuutuskorttisi, luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla ja suomenkielisen SOS-hätäpalvelun numeron, joka auttaa ulkomaan matkoilla hätätilanteissa. Voit myös tulostaa matkalle mukaan matkavakuutustodistuksen verkkopalvelusta. Viisumitodistuksen voit tilata tästä.

Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen lomakkeella, mutta varaudu silloin muutaman päivän odotukseen. Lähetämme matkavakuutustodistuksen kolmen vuorokauden kuluessa sähköpostiisi.

Teollisuusliiton jäsenvakuutukset

Teollisuusliiton matkustajavakuutuksessa vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Vakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta. Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla sekä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta.

Vanhuuseläkkeellä tai varhennetulla vanhuuseläkkeellä olevilla vapaajäsenillä ja työkyvyttömyyseläkkeellä olevilla jäsenillä vakuutus on voimassa ainoastaan ulkomaanmatkoilla.

Vakuutuksesta korvataan matkalla alkavan sairauden ja sattuvan tapaturman hoitokuluja ilman euromääräistä ylärajaa. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Teollisuusliitto lisäehto

Teollisuusliitto tuoteseloste

Teollisuusliiton tapaturmavakuutuksessa vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutus on voimassa vapaa-aikana kaikkialla maailmassa.

Vakuutettuina tapaturman hoitokulujen, pysyvän haitan ja tapaturmaisen kuoleman varalle ovat:
- työssäkäyvät jäsenet
- työvoimaviranomaisten hyväksymät työnhakijajäsenet
- työssäkäyvät vapaajäsenet
- opiskelijajäsenet

Tapaturman hoitokuluja korvataan enintään 2 738 €. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta.
Pysyvästä haitasta korvataan haitta-asteen mukaan enintään 33 027 €.
Kuolemantapauskorvaus on 11 010 €.

Vakuutettuina vain pysyvän haitan varalle ovat:
- vanhuuseläkkeellä tai varhennetulla vanhuuseläkkeellä olevat vapaajäsenet
- työkyvyttömyyseläkkeellä olevat jäsenet

Pysyvästä haitasta korvataan eläkeläisjäsenille haitta-asteen mukaan enintään 38 533 €.

Teollisuusliiton luottamushenkilöt ja varaluottamushenkilöt on vakuutettu laajemmalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot

Teollisuusliitto lisäehto

Teollisuusliitto tuoteseloste

Teollisuusliiton luottamushenkilöt on vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja enintään 6 420 €. Omavastuu on 2 638 € eli jäsenten tapaturmavakuutuksen hoitokulusumman suuruinen.

Korvausta haetaan ensin jäsenten tapaturmavakuutuksesta. Jos sen korvaussumma tulee täyteen korvatuksi, korvauksen hakua voi jatkaa tästä luottamushenkilöiden tapaturmavakuutuksesta.

Kuolemantapauskorvaus 10 607 €. ​

Vakuutuksessa noudatetaan Yritysten ja yhteisöjen tapaturmavakuutusehtoja.

Tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot

Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet sekä jäsenen mukana matkustava puoliso tai seuralainen. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä

Järjestötehtäviä ovat liiton tai järjestön järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat. Järjestötehtäväksi katsotaan myös liiton edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Järjestövakuutukseen sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen vakuutusehdot

Täydennä omilla vakuutuksilla

Ammattiliiton jäsenenä saat 10 % jatkuvan alennuksen. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista myös 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske henki- tai liikennevakuutusta.

Teollisuusliiton jäsenedut Turvassa

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

 1. 1.

  Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

 2. 2.

  Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Pyydä tarjous

Henkivakuutuksen hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias Teollisuusliiton jäsen, korvaussumma 100 000 €. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Henkivakuutus etuhintaan

Ammattiliiton jäsenelle erityisen edullisesti verkosta.

Tutustu henkivakuutukseen

Ylivoimaisen kattava Liittokasko

Ammattiliittojen jäsenille luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja.

Tutustu ja osta

Neljä viidestä suosittelee Turvaa

Turvan asiakkaat ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä.

Tutustu Turvan palveluun

Ilmoita vahingosta

Voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti ja nopeasti Turvan verkkopalvelussa. Katso toimintaohjeet eri tilanteisiin ja ilmoita vahingosta.

Katso ohjeet

Ta­pa­tur­maan liit­ty­vä en­sim­mäi­nen hoi­to­lai­tos­käyn­ti hoituu suorakorvauskortilla

Tapaturmaan liittyvä ensimmäinen hoitolaitoskäynti Pihlajalinnassa sujuu Teollisuusliiton jäseneltä omaa rahaa käyttämättä aina 500 euroon asti ilman omavastuuta. Näytät vain TaskuTurvasta Teollisuusliiton suorakorvauskorttia. Mahdollisia isompia jatkotutkimuksia varten jäsenen on mahdollista saada maksusitoumus.

Toimi näin

 1. 1. Lataa TaskuTurva

  TaskuTurva-mobiilisovelluksesta löydät tiedot jäsenvakuutuksistasi ja voit varmistaa, että kuulut vakuutettujen piiriin ja olet oikeutettu tapaturman hoitokulujen korvaukseen.

  Lataa TaskuTurva
 2. 2. Varaa aika Pihlajalinnaan

  Löydät toimintaohjeista linkin Pihlajalinnan ajanvaraukseen.

 3. 3. Näytä Pihlajalinnassa suorakorvauskorttia ja Kela-korttiasi

  Suorakorvauskortti löytyy TaskuTurvasta. Se käy tapaturman ensikäynnin kuluihin enintään 500 euroon asti. Mahdollisia isompia jatkotutkimuksia varten jäsenen on mahdollista saada maksusitoumus.

 4. 4. Homma selvä!

  Pihlajalinna laskuttaa Turvaa. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvita.

Laske vakuutusten hinta verkossa

Vakuutusten kilpailutus ja vertailu onnistuu kätevästi verkossa. Turvaa elämäsi rakkaimmat ihmiset ja asiat.

Vakuutuslaskuri

Ajankohtaista

Turvassa-henkivakuutus

Turvassa-henkivakuutus on Suomen edullisin usean ammattiliiton jäsenille. Tutustu tarkemmin tutkimustuloksiin.

Tutustu tutkimukseen

Mutkattomasti paras

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo 12. kerran!

Tutustu Turvan palveluun

Matkalla sairastuminen

Katso vinkit, mitä tehdä jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma matkalla.

Matkalla sairastuminen