Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Urheilutapaturma

Urheiluvakuutuksesta korvataan kilpaurheilussa sattuneen tapaturman aiheuttamia hoitokuluja.

Toimi näin

 1. 1. Varaa lääkäriaika

  Varaa aika lääkärin vastaanotolle Pihlajalinnaan . Voit asioida myös Terveystalossa tai muissa hoitolaitoksissa.

 2. 2. Lääkärikulut

  Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse. Vakuutus korvaa myös etälääkärin vastaanoton. Muista ottaa lääkäriasemalle mukaan Kela-korttisi.

 3. 3. Ilmoita vahingosta

  Ilmoita vahingosta Turvan verkkopalvelussa.

 4. 4. Maksusitoumus

  Kalliimpiin toimenpiteisiin ja magneettitutkimuksiin voit saada meiltä maksusitoumuksen. Urheiluvakuutuksesta maksusitoumus voidaan myöntää myös fysikaaliseen hoitoon. Hoitava lääkäri lähettää Turvaan tällöin maksusitoumuspyynnön. Saat päätöksen muutaman arkipäivän kuluessa.

 5. 5. Vahingon käsittely

  Jos olet lähettänyt hakemuksen, voit rauhassa odottaa päätöstä. Pyydämme sinulta lisätietoja, jos sellaisia tarvitsemme. Korvauspäätöksen toimitamme verkkopalveluun tai tekstiviestillä. Voit tarkistaa ajantasaiset käsittelyaikamme täältä .

Usein kysyttyä

Kun teet vahinkoilmoituksen, ethän liitä mukaan kuitteja tai tapahtumaan liittyviä asiakirjoja . Säilytä ne kuitenkin itselläsi vuoden ajan. Jos tarvitsemme niitä, otamme sinuun yhteyttä.

Urheiluvakuutuksesta korvataan kilpaurheilussa sattuneen tapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Vakuutukseen saattaa sisältyä myös korvaus pysyvästä lääketieteellisestä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta. Vakuutus korvaa myös etälääkärin vastaanoton.

Tutustu tarkemmin urheiluvakuutukseen .

Jos kyse on tapaturmasta, tarvitsemme vahinkoilmoituksen. Voit tehdä sen verkkopalvelun kautta, vaikka sinulle ei olisikaan vielä aiheutunut kuluja. Päätöksen maksusitoumuksesta saat tekstiviestillä tai verkkoviestinä parissa päivässä.

Vai etsitkö näitä: