Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Rakensimme verkkosivut uusiksi juuri sinulle

Haluamme tarjota mutkatonta ja alan parasta palvelua myös verkossa. Tämän takia uudistimme verkkosivumme, juuri sinua varten! Tutustu uusiin sivuihimme ja katsele ympärillesi. Löydät kaikki tarvitsemasi toiminnot ja palvelut myös uusilta sivuiltamme. Pääset esimerkiksi ilmoittamaan vahingosta, tutustumaan etuihisi ja hoitamaan kaikki digiasioinnin tarpeesi nopeasti ja näppärästi.

Digiasiointi on vaivatonta ja sujuvaa

Yhä useampi teistä, meidän asiakkaistamme, haluaa hoitaa vakuutusasiansa digitaalisesti. Ja me vastaamme tähän huutoon.

– Haluamme olla digitaalisen palvelukokemuksen kärkitekijä. Kehitämme digipalveluitamme jatkuvasti, mistä tämä verkkosivu-uudistus on yksi hyvä esimerkki, sanoo Turvan toimitusjohtaja Ville Raunio.

Uutta sivustoa on kehitetty tarkasti asiakkaiden tarpeet huomioiden. Hyödyt ovat asiakkaalle monet. Asiointi uudella turva.fi:llä vaivatonta ja sujuvaa.

– Uusi sivusto on helposti navigoitava ja nopeasti latautuva. Saavutettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Sivusto ja sen toiminnot ovat myös erittäin mobiiliystävällisiä, joten puhelimella tai tabletilla asioiminen on yksinkertaista, kertoo sivustouudistusta johtanut Turvan digiasiantuntija Anna Kukkola.

Kehitämme sivustoa myös julkaisun jälkeen

Kehitämme uutta sivustoa aktiivisesti. Sivustolle on tulossa mainioita uusia ominaisuuksia myös julkaisun jälkeen. Haluamme kuulla tarpeistasi ja toiveistasi, joten palautetta sivustosta kannattaa ehdottomasti antaa. Yksi tulossa oleva ominaisuus on esimerkiksi sivuston hakutoiminto.

Kerro mielipiteesi sivuistamme

Käy peremmälle uusille verkkosivuillemme! Anna meille palautetta, risuja ja ruusuja. Missä uudet sivut ovat onnistuneet ja miten voisimme vielä parantaa niitä? Kerro mielipiteesti sivuistamme ja voit voittaa 500 euron S-ryhmän lahjakortin! Pääset jättämään palautetta tästä.

Vinkkejä asiointiin

TaskuTurva-mobiilisovellus

TaskuTurvasta näet omat ja liittosi ottamat vakuutukset. Voit tarkastella laskujasi, viestitellä kanssamme tai hoitaa korvausasioita.

Tutustu TaskuTurvaan

Tutustu vakuutuksiin ja osta verkosta

Vakuutusten vertaileminen on helppoa vakuutuslaskurin avulla.

Tutustu vakuutuksiin

Mutkattomasti paras vakuutusyhtiö!

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran.

Tutustu Turvan palveluun