Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turvan verkkopalvelu yrityksille

Turvan verkkopalvelu on maksuton kaikille Turvan yritysasiakkaille. Palvelun voivat ottaa käyttöön kaikki y-tunnukselliset yritykset. Palvelussa näkyvät yrityksen vakuutukset ja siellä voi hoitaa yrityksen vakuutus- ja korvausasioita.

Turvan verkkopalvelussa täytettävien ilmoitusten ohjeet

Vakuutustodistuksen täyttöohje

  • Täytä vakuutustodistus kun työntekijä on työtapaturman tai ammattitautiepäilyn vuoksi menossa hoitolaitokseen. Vakuutustodistuksen perusteella hoitolaitos voi lähettää annettuun hoitoon liittyvät laskut ja lääkärinlausunnot suoraan vakuutusyhtiöön.
  • Lomakkeelle täytetyistä tiedoista näytetään ennen lähettämistä yhteenveto, josta voi palata lomakkeelle muokkaamaan tietoja. Lomake lähetetään Turvaan Lähetä -painikkeella, jonka jälkeen näytetään vahvistussivu. Vahvistussivulta voi tulostaa palautuskuoren mahdollisten liitteiden esim. alkuperäisten kuittien lähettämiseksi Turvaan sekä vakuutustodistuslomakkeen vahingoittuneelle hoitolaitokseen vietäväksi.
  • Vakuutustodistuksen voi myös lähettää vakuutetun matkapuhelimeen tekstiviestinä, jolloin sitä ei tarvitse vahvistussivulta erikseen tulostaa
  • Huom. Vakuutustodistusta ei voi jättää keskeneräiseksi.
  • Lähetetty vakuutustodistus löytyy verkkopalvelun etusivulta vahingoittuneen nimellä.
  • Vakuutustodistuksesta lähetetään lomakkeen jatkokäsittelijälle (palkanlaskija tai tapaturma-asioita hoitava) sähköpostiviesti tiedoksi tai myös esim. työsuojeluorganisaatiolle lisäämällä tiedoksisaaja-kenttään haluttu sähköpostiosoite.

Tapaturma- ja ammattitauti-ilmoituksen täyttöohje

  • Tapaturma- ja ammattitauti-ilmoituksen pääsee täyttämään Lakisääteisen tapaturmavakuutuksen laajoilla käyttöoikeuksilla. Tapaturma- ja ammattitauti-ilmoitus on korvaushakemus, jolla vakuutuksenottaja hakee korvausta vakuutusyhtiöltään työtapaturman tai ammattitaudin johdosta.
  • Vahinkoilmoituksen ensimmäselle sivulle syötetään vahingoittuneen henkilötunnus ja vahinkopäivä. Mikäli tietoja ei löydy, avautuu tapaturmailmoitus ilman pohjatietoa. Jos annetuilla tiedoilla löytyy keskeneräinen tapaturmailmoitus tai täytetty vakuutustodistus, olemassaolevat tiedot tuodaan vahinkoilmoitukselle. Kun tapaturma- ja ammattitauti-ilmoitus on muodostunut vakuutustodistuksella täytetyistä tiedoista vain vakuutusnumeroa voi muuttaa. Jos vahingoittuneelle haetaan päivärahakorvausta tai hänelle on aiheutunut sairaanhoitokuluja, lisää myös tilinumero vahingoittuneen tietoihin.

Katso myös:

Laskutus ja verkkomaksaminen

Laskutus ja verkkomaksaminen

Ajoneuvopalvelut

Ajoneuvopalvelut