Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yritysasiakkaan edut ja kampanjat

Yrittäjäasiakkaana nautit useista eduista: saat alennuksen omista ja perheen vapaaehtoisista vakuutuksista sekä omistaja-asiakkaan alennuksen tai vielä isomman ammattiliittojäsenen alennuksen.

Kaikki vakuutukset omalta yhteyshenkilöltä

Yrittäjänä saat Turvasta oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa sekä henkilökohtaisissa ja perheesi vakuutuksissa. Näin saat kaikki elämäsi vakuutukset kuntoon yhdeltä istumalta.

Keskitetyn vakuutuspaletin taktiikka paitsi säästää sinulta aikaa ja vaivaa, myös varmistaa vakuutusten oikean mitoituksen. Henkilökohtaisen yhteyshenkilösi kanssa tarkistatte, että kaikki tarvittava tulee vakuutettua kattavasti mutta hallitusti, ilman päällekkäisyyksiä.

Turvan asiakkuus kannattaa

Yrittäjäasiakkaana saat alennuksen omista ja perheen vapaaehtoisista vakuutuksista, ja ottamalla useamman vakuutuksen saat vielä omistaja-asiakkaan alennuksen.

  1. 1.

    Kun vakuutat yrityksesi Turvassa, saat henkilökohtaisista vakuutuksista 8-10 % alennuksen.

  2. 2.

    Vakuuttamalla kotisi ja ottamalla vielä toisen vakuutuksen, saat lisäksi omistaja-alennuksen -10 %.

Kun yrityksesi vakuutukset ovat Turvassa, saat 8 % jatkuvan alennuksen henkilökohtaisista vakuutuksistasi. Jos sinä tai perheenjäsenesi kuuluu ammattiliittoon, saat 8 % sijaan vieläkin tuntuvamman 10 % alennuksen sekä kotivakuutukseen että vapaaehtoisiin auto- ja henkilövakuutuksiin. Alennukset eivät koske henki- tai liikennevakuutusta.

Asiointi Turvassa on vaivatonta

Yrittäjälle oma yhteyshenkilö

Yritysasiakkaana saat Turvasta oman yhteyshenkilön. Yhteyshenkilö auttaa sinua tilanteeseesi sopivan vakuutusturvan mitoittamisessa.

Yhteyshenkilön kanssa kohti unelmia

Oma yhteyshenkilö on vapauttanut vantaalaisen markkinointialan yrittäjän Kiia Riuttulan aikaa ydinosaamisensa mukaiseen tekemiseen.

Yritysasiakkaan verkkopalvelu

Turvan maksuttomassa verkkopalvelussa näet yrityksen vakuutukset ja voit hoitaa niihin liittyviä asioita.