Ajankohtaista

Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan. Anna meidän helpottaa elämääsi ja turvata elämäsi rakkaimmat asiat.

Lue lisää

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turva sai jo viidennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää

Pitkän päälle kannattavaa vakuuttamista

Turvan asiakkaana voit luottaa siihen, että korkeatasoinen palvelu pysyy ja rehti hinta jopa paranee pitkän päälle. Turvassa vakuutuksesi muuttuvat sitä edullisemmiksi, mitä pidempään olet asiakkaana. Ammattiliiton jäsenenä saat kaikken parhaimmat edut.

Lue lisää

Blogit ja vinkit

Turvan blogi

30.1.2017 - Unelmatyötä etsimässä

Miltä rekrytointiprosessi näyttää nykyään johtajan silmin? Turvan liiketoiminnan kehittämisestä vastaava johtaja Satu Rinta-Jaskari kertoo.

 Lue lisää

Mikä minun liikennevakuutuksessani oikein maksaa?

9.2.2017 - Lue lisää

Liikennevakuutuksen hinta ei muodostu satunnaisesti, vaan siihen vaikuttaa useita tekijöitä. Niitä ovat muun muassa vahinkohistoria, auton malli ja ikä sekä asuinpaikkakunta.

 Lue lisää