Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Monipuolinen yrityksen sairauskuluvakuutus

Henkilöstön hyvinvointi on yritykselle tänä päivänä entistä tärkeämpää. Hyvinvointi vaikuttaa työtyytyväisyyteen ja suoraan yrityksen menestykseen.

Sairauskuluvakuutuksen saa ilman terveysselvitystä

Ryhmäsairauskuluvakuutus on yksi tapa tarjota työntekijälle turvaa, jos jotain sattuu. Se on vapaaehtoinen hoitokuluvakuutus, joka korvaa sairauksiin ja tapaturmiin liittyvien tutkimusten ja hoitojen aiheuttamia kuluja.

Nyt voit hankkia ryhmäsairauskuluvakuutuksen Turvasta myös terveysselvityksettömänä – vaihtoehto, jota meiltä on paljon toivottu. Tässä vakuutuksessa ei kysellä vakuutettujen aikaisempia sairauksia, vaan vanhatkin vammat ovat hoidon piirissä. Vakuutus varmistaa, että työntekijäsi pääsee nopeasti erikoislääkärille ja mahdollisimman pian takaisin mielekkäisiin töihin, ilman turhaan pitkittyviä sairaslomia.

Monesti vähintään yhdellä viidestä yrityksen työntekijästä on jokin perussairaus, joka estää hankkimasta vanhaa ryhmäsairauskuluvakuutusta, johon terveysselvitys vaaditaan.

Kuka vakuutuksen voi ottaa? Kenet voi vakuuttaa?

Yritys voi vakuuttaa ryhmäsairauskuluvakuutuksella kaikki 15–64-vuotiaat työntekijänsä tai vain jonkin osan henkilöstöstä, esimerkiksi avainhenkilöt. Vakuutuksen voivat ottaa kaikki y-tunnukselliset yritykset tai yhteisöt, joilla on työtapaturma- ja ammattitautilain mukaiset työ- ja vapaa-ajanvakuutuksen Turvassa.

Vakuutus on voimassa 80-vuotiaaksi asti. Vakuutettuja tulee olla vähintään kaksi. Vakuutusmaksuun vaikuttavat vakuutetun ikä, sukupuoli, omavastuun määrä sekä vakuutusturvan laajuus.

Terveysselvityksetön ryhmäsairauskuluvakuutus mahdollistaa koko työterveyshuoltopaketin uudelleen miettimisen. Millainen turva tukee parhaiten juuri sinun henkilöstösi hyvinvointia?

Sairauskuluvakuutus nopeuttaa töihinpaluuta

Syyt, miksi ryhmäsairauskuluvakuutus on yritykselle loistoidea, tiivistyvät hyvin kolmeen hyötyyn.

 • Pikainen töihinpaluu tuo säästöjä

Kun työntekijä pääsee nopeasti hoitoon, sairaspoissaolot ovat lyhyempiä. Kattavat vakuutukset ovat houkutteleva vetonaula niin nykyisille työntekijöille kuin uusille tulijoille rekrytointitilanteissa.

 • Erikoislääkärille pääsee vaivattomasti

Sairastuneena on kurjaa joutua odottamaan hoitoonpääsyä. Ryhmäsairauskuluvakuutus takaa, että työntekijäsi pääsee kipeänä sujuvasti tarvitsemalleen erikoislääkärille.

 • Vakuutuksen voi ottaa haluamalleen ryhmälle

Vakuutettuja on oltava vähintään kaksi henkilöä, mutta muita rajauksia ryhmälle ei ole. Ryhmäsairauskuluvakuutuksen voi ottaa joko koko henkilöstölle tai vaikkapa jollekin henkilöstöryhmälle, kuten keskeisimmille päättäjille.

Turvassa sairauskuluvakuutus on sidottu lakisääteiseen työtapaturmavakuutukseen, jota se täydentää. Sairaudet ja tapaturmat korvataan niistä saumattomasti. Yhdessä ne antavat yrityksen henkilöstölle kokonaisvaltaisen turvan.

Mitä terveysselvityksetön ryhmäsairauskuluvakuutus kattaa?

Vakuutus korvaa:

 • Sairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut, jotka ovat syntyneet vakuutuksen voimassaoloaikana, oli vamma uusi tai vanha

 • Esimerkiksi lääkärinpalkkiot, sairaalan hoitopäivämaksut sekä lääkärin määräämien tutkimusten ja toimenpiteiden kustannukset

 • Leikkaukset julkisessa sairaalassa tai yksityisissä sairaaloissa, jotka ovat Turvan kumppaneita

 • Hammastapaturmien hoitokustannukset

 • Ambulanssikustannukset ensiapuluonteisissa kuljetuksissa

 • Voimassa kaikessa urheilutoiminnassa, lukuun ottamatta ammattiurheilua

 • Samasta sairaudesta tai tapaturmasta maksetaan korvausta enintään 10 000 euroa yhtä vakuutettua kohti

Vakuutus ei korvaa:

 • Jos hoidon syynä on raskaus, raskauden keskeyttäminen, ehkäisy tai lapsettomuuden hoito

 • Jos syynä on alkoholin tai lääkeaineen väärinkäyttö tai huumeiden käyttö

 • Jos kysymyksessä on vamma, joka on aiheutunut ruokaa purtaessa hampaalle tai hammasproteesille

Voit hankkia terveysselvityksettömän ryhmäsairauskuluvakuutuksen yrityksesi työntekijöille helposti niin verkosta kuin vaikkapa alueesi yritysvakuutusedustajalta. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Haluatko perehtyä vakuutukseen lisää omatoimisesti? Kurkkaa sairauskuluvakuutuksen sivut!

Ykkösluokan yksilöllistä palvelua

Yritysasiakkaana saat Turvasta henkilökohtaista, tutkitusti toimivaa palvelua. Autamme sinua tilanteeseesi sopivan vakuutusturvan mitoittamisessa.

Tutustu palveluun

Yrittäjä ei jää yksin

Oma, helposti tavoitettavissa oleva yhteyshenkilö yrityksen vakuutusasioiden hoitoon on helpottanut yksinyrittäjän arkea.

Lue Kiia Riuttulan tarina

JM Detailing on Turvassa

Lue, miksi JM Detailing valitsi vakuutusyhtiökseen Turvan.

JM Detailingin asiakastarina