Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Autonhoitoyritys JM Detailingia ja Turvaa yhdistää alan paras palvelu

Oletko käynnistämässä yritystoimintaa ja mietit vakuutuksia? Lue hämeenlinnalaisen JM Detailingin yrittäjän Juhani Maalehdon kokemukset vakuutusyhtiö Turvasta.

JM Detailingin vahvuus on ainutlaatuinen konsepti

JM Detailing on vuonna 2017 perustettu autonhoitoalan yritys . Erityistä on, että modernit tilat on suunniteltu ja rakennettu juuri autonhoitoa varten. Halli on myös näppärästi oman kodin yhteydessä.

Asiakaspalvelu on Maalehdolle mieluista. Mahdollisuus erinomaiseen asiakaspalveluun sai hänet myös alun perin lähtemään yrittäjäksi.

– Halusimme yritykselle konseptin, jossa asiakkaat ovat etusijalla. Käymme asiakkaan tarpeet aina yhdessä läpi ja mietimme ratkaisut. Asiakas saa itse päättää millaisen palvelun meiltä haluaa ostaa. Yhteisen ymmärryksen rakentaminen asiakkaan kanssa on tässä työssä oleellista, Maalehto sanoo.
Kaikki työt ovat JM Detailingissa yhtä tärkeitä. Auton arvolla ei ole väliä ja työvaiheissa ei taatusti oiota.

Asiakas saa enemmän kuin maksaa

JM Detailing tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita autonhoitopalveluita kiillotuksista pinnoituksiin ja vahauksista vinyylien korjauksiin. Laadusta ei tingitä koskaan.

Perinteistä käsityötä vaativat nahkakorjaukset ovat yksi heidän valttinsa.

– Nahkakorjauksissa tekijöitä on vähän, joten asiakkaita tulee meille ympäri Suomen, pääkaupunkiseudulta ja Oulusta saakka, Maalehto kertoo.

Usein ei tarvita uutta, vaan vanhaa voidaan korjata.

– Tyypillinen korjaus voi olla esimerkiksi auton ratti, jossa on pieni vekki. Tällainen voidaan mainiosti korjata, eikä koko rattia tarvitse vaihtaa.
– Samoin on vaikkapa autojen maalipintojen kanssa. Jos teräväoksainen pensas raapaisee kylkeen naarmuja, vaurioitunut pinta saadaan hyvin maalattua siistiksi.

Omat ja yrityksen vakuutukset Turvassa

Turvaan JM Detailing päätyi kilpailukykyisen hinnan ja kehuja saaneen asiakaspalvelun takia.

Asiaa auttoi, että Turvan vakuutusedustaja Matti Naapuri oli JM Detailingin ensimmäisiä asiakkaita. Vakuutuspalvelut tulivat puheeksi. Tästä kohtaamisesta syntyi molemminpuolinen, pitkäaikainen asiakkuus.

– Meillä on Turvasta käytännössä kaikki vakuutukset, sekä yritys- että henkilövakuutukset. Kiinteistö, irtaimisto, autot, koti ja niin edelleen. Yksi tärkeimmistä vakuutuksista yritykselleni on vastuuvakuutus: se luo luo turvaa niin meille kuin asiakkaalle.

Turvassa vakuutti erinomainen asiakaspalvelu

Turva on Maalehdon mukaan luotettava ja varma toimija.

– Vahingon sattuessa voin luottaa, ettemme jää tyhjän päälle, sillä vakuutus kattaa pahimmat vahingot.

Kun vakuutuskumppani piti valita, päätöksen hetkellä viimeisen vaikutuksen tekivät Turvan saamat erinomaiset asiakaspalautteet. Turvassa kaikki onkin toiminut moitteetta niin verkossa kuin asiakaspalvelussa asiaa hoitaessa.

Maalehto suosittelee Turvaa ehdottomasti muillekin, niin yrittäjille kuin yksityishenkilöille.

– Turva on nopea ja luotettava vakuutuskumppani. Yrittäjälle on huippujuttu, kun on oma yhteyshenkilö, jonka saa tarvittaessa kiinni, jopa viikonloppuna. Tavoitettavuus on minulle näin yrittäjänä iso plussa, jotta voin hoitaa asian heti, kun se tulee mieleeni.

Haluatko kuulla lisää? Otahan yhteyttä, niin katsotaan yrityksesi vakuutusasiat kerralla kuntoon .

Lue lisää yrityksen vakuuttamisesta

Yrittäjäasiakkaan edut

Kun yrityksesi on vakuutettu Turvassa, saat alennusta myös henkilökohtaisista vakuutuksistasi.

Yrittäjän pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset

Yritystoimintaan tarvittavat vakuutukset riippuvat paljon siitä, mikä on yrityksesi toimiala.

Yritysasiakkaan verkkopalvelu

Turvan maksuttomassa verkkopalvelussa näet yrityksen vakuutukset ja voit hoitaa niihin liittyviä asioita.