Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Varaa aika vakuutusyhtiö Turvasta - Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Sinunkin elämässäsi on varmasti itse ansaittuja asioita, joilla on arvoa enemmän kuin hintaa. Tietenkin pidät niistä jo itse hyvää huolta, mutta niiden turvana kannattaa myös olla vakuutus. Anna meidän helpottaa elämääsi ja turvata elämäsi rakkaimmat asiat.

Turvassa palvelemme sinua haluamallasi tavalla: puhelimitse, verkossa, paikan päällä toimistossamme – tai jopa kotonasi. Pyydä tarjous puhelimitse soittamalla numeroon 01019 5110, sähköpostitse osoitteesta tarjouspyynnot(ät)turva.fi tai täyttämällä alla olevan lomakkeen, jolloin olemme yhteydessä sinuun. Kartoitetaan yhdessä vakuutustarpeesi!

Tarjouspyyntö

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Tämä käy ilmi EPSI Rating Vakuutus -tutkimuksesta, jonka ykkönen Turva on ollut vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017 ja 2018. Vuonna 2018 Turvan asiakastyytyväisyyden arvosana 79,3 on selkeästi alan keskiarvoa (75,1) korkeampi.

Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää