Auton lasin korjaus rahaa käyttämättä TaskuTurvan avulla.

Auton tuulilasi rikki - mikä avuksi?

"Naps. Ääni tulee äkkiarvaamatta ja säikäyttää, kun kivi sinkoutuu autoni tuulilasiin. Kurvaan seuraavalle vastaan tulevalle pysähdyspaikalle. Tutkin tuulilasia ja kiroan huonoa onneani. Särö lasissa näyttää pahalta. Onneksi minulla sentään on lasivakuutus, ajattelen hieman sykettäni tasaillen.

Kotona kaivan puhelimestani TaskuTurva-sovelluksen, josta löydän yhteystiedot sellaiseen lasikorjaamoon, jonka kanssa Turva tekee yhteistyötä. Onneksi sellainen löytyy samasta kaupungista. Soitan korjaamolle ja kysyn, milloin voin tuoda autoni korjaamolle. Koska lasi joudutaan vaihtamaan, ja korjaamon pitää tilata autooni sopiva uusi tuulilasi, saan ajan kolmen päivän päähän.

Vien autoni korjaamolle sovitun päivän aamuna. Voin hakea auton jo samana päivänä – autoni tuulilasi komeilee kirkkauttaan. Ja mikä parasta: näytän korjaamon kassalla TaskuTurva-sovelluksestani löytyvää suorakorvauskorttia ja maksan vain 200 euron omavastuun. Minun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitustakaan, vaan lasikorjaamo hoitaa sen Turvan kanssa. Tämän helpommaksi tätä tuskin voisi tehdä, tuumaan, ja jatkan matkaani."

Auton lasin korjaus rahaa käyttämättä

Turvan mobiilisovelluksen, TaskuTurvan, avulla lasivahingot hoituvat entistäkin helpommin! Kun sinulla on Turvan Liittokasko tai Turvakasko lasivakuutuksella ja käytössäsi TaskuTurva, voit hoitaa lasivahingot helposti suorakorvausta käyttämällä. Näytät vain suorakorvauskorttia korjaamon kassalla, ja matka voi jatkua! Jos lasi korjataan, sinun ei tarvitse maksaa mitään. Jos lasi vaihdetaan, maksat vain 200 euron omavastuun korjaamolla.

Lue suorakorvauksesta

Tuulilasin korjaus ja vaihto bonusta alentamatta

Lasivakuutus kannattaa, sillä tuulilasivahingot ovat yleisiä. Vahinkoja sattuu etenkin talvella, kun nastat irtoilevat talvirenkaista, ja keväällä, kun routa rikkoo teiden päällysteitä. Riittävää turvaväliä pitämällä voit suojautua irtokiviltä ja nastoilta. Varoivaisimmallekin kuskille voi kuitenkin sattua vahinkoja.

Kun sinulla on lasivakuutus ja TaskuTurva, voit vaihdattaa rikkoutuneen lasin kumppanikorjaamollamme vain 200 euron omavastuun maksamalla. Kun lasi korjataan, omavastuuta ei ole. Sinun ei siis tarvitse sitoa rahojasi korjaukseen eikä tehdä vahinkoilmoitusta. Mikä parasta, lasivakuutuksen käyttäminen ei alenna kaskosi bonusta.

Lasivakuutus sisältyy automaattisesti Liittokaskoon, joka on Turvan kattavin kaskovakuutus ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Lasivakuutus sisältyy automaattisesti 1.11.2011 ja sen jälkeen alkaneisiin Turvakaskoihin. Lisäturvana se on otettavissa ennen 1.11.2011 alkaneisiin Turvakaskoihin.

Tutustu kattaviin kaskoihimme