Auton lasin korjaus rahaa käyttämättä

Auton lasin korjaus rahaa käyttämättä TaskuTurvan avulla

Särö auton lasissa ei tee lovea lompakkoon, kun sinulla on Turvan Liittokasko tai Turvakasko lasivakuutuksella ja käytössäsi TaskuTurva-mobiilisovellus. TaskuTurvasta löydät lasikorjaamot, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Kumppanikorjaamoillamme lasin korjaus onnistuu rahaa käyttämättä ja lasin vaihtokin pelkän omavastuun hinnalla.

Näin helppoa se on TaskuTurvan avulla

  1. Lataa TaskuTurva. Katso latausohjeet.
  2. Katso kumppanikorjaamot (InCar, Carglas tai Pilkington) TaskuTurvasta ja varaa aika.
  3. Näytä suorakorvauskorttia kassalla. (Voit asioida kumppanikorjaamoilla nyt myös ilman suorakorvauskorttia, pelkkä henkilötodistus riittää.)
  4. Lasin vaihtotilanteessa maksa 200 euron omavastuu.

Milloin voit käyttää suorakorvausta?

Suorakorvauskorttia voit käyttää lasikorjaamoissa, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Niitä ovat InCarin, Pilkingtonin ja Carglassin toimipaikat ympäri Suomen.

Vahingon laajuudesta riippuen rikkoutunut lasi voidaan joko paikkakorjata tai vaihtaa kokonaan. Korjaamo arvioi tarpeen paikan päällä.

Suorakorvaus on käytettävissäsi, kun sinulla on Turvan Liittokasko tai Turvakasko lasivakuutuksella. Löydät silloin suorakorvauskortin automaattisesti TaskuTurvasta.

Suorakorvausta voit käyttää sellaisissa lasivahingoissa, jotka ovat syntyneet auton ikkunalasiin suoraan osuneesta iskusta. Yleisimmin sellaisia vahinkoja aiheuttavat tuulilasiin lentäneet kivet. Ikkunalaseilla tarkoitetaan kuitenkin myös sivulaseja ja takalasia.

Haluatko tietää lisää TaskuTurvasta? Tutustu TaskuTurvan muihin etuihin.

Tutustu TaskuTurvaan

Tuulilasin korjaus ja vaihto bonusta alentamatta

Lasivakuutus kannattaa, sillä tuulilasivahingot ovat yleisiä. Vahinkoja sattuu etenkin talvella, kun nastat irtoilevat talvirenkaista, ja keväällä, kun routa rikkoo teiden päällysteitä. Riittävää turvaväliä pitämällä voit suojautua irtokiviltä ja nastoilta. Varoivaisimmallekin kuskille voi kuitenkin sattua vahinkoja.

Kun sinulla on lasivakuutus ja TaskuTurva, voit vaihdattaa rikkoutuneen lasin kumppanikorjaamollamme vain 200 euron omavastuun maksamalla. Kun lasi korjataan, omavastuuta ei ole. Sinun ei siis tarvitse sitoa rahojasi korjaukseen eikä tehdä vahinkoilmoitusta. Mikä parasta, lasivakuutuksen käyttäminen ei alenna kaskosi bonusta.

Lasivakuutus sisältyy automaattisesti Liittokaskoon, joka on Turvan kattavin kaskovakuutus ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Lasivakuutus sisältyy automaattisesti 1.11.2011 ja sen jälkeen alkaneisiin Turvakaskoihin. Lisäturvana se on otettavissa ennen 1.11.2011 alkaneisiin Turvakaskoihin.

Tutustu kattaviin kaskoihimme