Tervetuloa Turvaan Tradekan jäsen!

Turva tarjoaa kaikkein parhaimmat edut ammattiliittojen jäsenille.

Saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Tradekan jäsenet saavat Turvasta 10 % jatkuvan alennuksen koti-, auto- ja matkavakuutuksista. Lisäetuja kerrytät myös keskittämällä vakuutuksesi Turvaan.

Kattavien tuotteiden lisäksi saat meiltä myös alan parasta palvelua. Turvalla on nimittäin tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Turva on arvioitu ykköseksi EPSI Rating 2019-asiakastyytyväisyystutkimuksessa jo kahdeksatta kertaa.

Tradekalaisen erityisedut Turvasta

  1. Tradekalaisena saat jatkuvan 10 % alennuksen kotivakuutuksesta sekä vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.
  2. Lisäksi saat asiakassuhteen keston mukaan nousevan omistaja-asiakkaan alennuksen: 5 % alennus 1 vuoden jälkeen, 7 % alennus 5 vuoden jälkeen, 10 % alennus 10 vuoden jälkeen. Saat omistaja-asiakkaan alennuksen kaikista vakuutuksistasi – myös liikennevakuutuksesta.
  3. Huom! Säästät heti selvää rahaa jopa 17 % koti-, henkilö- ja kaskovakuutusten maksuista, kun kuulut Tradekaan ja keskität vakuutuksesi meille. Saat 10 % jäsenalennuksen sekä heti 7 % keskittävän omistaja-asiakkaan alennuksen. Lisäksi keskittävän omistaja-asiakkaan alennus nousee 10 %:iin jo 5 vuoden asiakassuhteen jälkeen.

Hyödynnä etusi ottamalla meihin yhteyttä

Jäsenalennus ei ole voimassa verkkokaupassa tai silloin, jos sinulla on jo vakuutuksessasi vastaava alennus, esimerkiksi ammattiliiton jäsenyyden perusteella.