Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Tradekan jäsen!

Saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Tradekan jäsenet saavat Turvasta 10 % jatkuvan alennuksen koti-, auto- ja matkavakuutuksista. Lisäetuja kerrytät myös keskittämällä vakuutuksesi Turvaan.

Kattavien tuotteiden lisäksi saat meiltä myös alan parasta palvelua. Turvalla on tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Turva on arvioitu ykköseksi EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimuksessa jo 11 kertaa.

Tradekalaisen erityisedut Turvasta

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille tradekalaisille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  1. Kun kuulut Tradekaan, saat jäsenalennuksen 10 %.
  2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.


Hyödynnä etusi ottamalla meihin yhteyttä

Jäsenalennus ei ole voimassa verkkokaupassa tai silloin, jos sinulla on jo vakuutuksessasi vastaava alennus, esimerkiksi ammattiliiton jäsenyyden perusteella.