Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Ongelma TaskuTurva-sovelluksen päivityksessä

TaskuTurva-sovelluksesta on ilmestynyt uusi versio. Huomasimme, että Android-puhelimen käyttäjillä sovelluksen uusi versio ei päivity oikein. Jotta saat TaskuTurvan uudet ominaisuudet käyttöösi, poista ensin TaskuTurva puhelimestasi ja lataa sovellus uudelleen Play-kaupasta. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!

Toimi näin

 1. 1.

  Mene Google Play-sovelluskauppaan ja poista TaskuTurva klikkaamalla Poista-painiketta.

 2. 2.

  Tämän jälkeen saat näkyviin Asenna-painikkeen, josta voit asentaa TaskuTurvan uudestaan.

Eivät katoa. Kun lataat sovelluksen uudestaan, löydät sieltä samat tutut tiedot sovelluksesta, kuten vakuutustiedot, laskut ja viestit.

Android-käyttäjillä uuden version lataaminen vaatii ensin sovelluksen poistamisen.

Kaikki muut paitsi iPhone-puhelimet ovat Android-puhelimia. Jos sinulla on iPhone, ongelma ei koske sinua.

Jos et saa TaskuTurvaa toimimaan, koska se aukeaa vain valkoiseen ruutuun, näillä ohjeilla voit yrittää korjata ongelman.

1. Paina pitkään TaskuTurvan sovelluskuvaketta kotinäytöllä, kunnes valikko ponnahtaa auki.
2. Valitse Info-näppäin, niin saat auki sovellukseen liittyvät asetukset.
(Jos tämä ei toimi puhelimellasi, mene puhelimen asetuksiin, etsi Sovellukset ja hae täältä TaskuTurva, niin pääset samaan näkymään.)
3. Valitse alapalkin vaihtoehdoista Pakota lopetus.
4. Selaa asetusnäkymässä kohtaan Tallennustila ja klikkaa se auki.
5. Valitse alapalkista Tyhjennä välimuisti ja sen jälkeen vielä Poista tiedot.

Nyt voit kokeilla käynnistää TaskuTurvan uudelleen.

Katso ohjevideo YouTubesta.

Löydät version puhelimestasi: Asetukset > Tietoja puhelimesta > Ohjelmiston tiedot

TaskuTurvan uusi versio tuo mukanaan toivottuja uudistuksia

 • Evästekäytäntö uudistuu

 • Suorakorvauskortteihin uutta: henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen suorakorvauskortti

 • Vakuutuskorttien selkeämpi ulkoasu

  Lataa TaskuTurva Google Playsta

Askarruttaako jokin TaskuTurvassa?

Alta löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jollet löydä vastausta sinua askarruttavaan asiaan, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös TaskuTurvaan liittyvissä asioissa. Voit lähettää meille viestin TaskuTurvassa tai chatin kautta, tai soittaa numeroon 01019 5110.

Vakuutuksiin liittyvät kysymykset

TaskuTurvassa näkyvät ne henkilökohtaiset vakuutuksesi, joissa olet vakuutuksenottaja, vakuutuksen hoitaja tai vakuutettu. Jos olet saanut valtakirjan joko vakuutus- tai vakuutus- ja korvausasioiden hoitoon toiselta henkilöltä, näkyvät myös toisen henkilön vakuutukset omassa TaskuTurvassasi.

Henkivakuutuksesi näkyy vakuutusluettelolla, mutta tarkemmat tiedot ja laskut näet vielä toistaiseksi vain LähiTapiolan verkkopalvelusta. Eläkevakuutuksesi tiedot eivät valitettavasti näy tällä hetkellä TaskuTurvassa.

Sovelluksen käyttöön liittyvät kysymykset

Pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella pitää tunnistautua ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Näin varmistamme, että asiakkaidemme tiedot ovat turvassa. Jatkossa TaskuTurva pyytää sinua tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kuuden kuukauden välein turvallisuutesi varmistamiseksi.

TaskuTurvaan, kuten kaikkiin muihinkin Turvan verkkopalveluihin, voi kirjautua mobiilivarmenteella. Mobiilivarmenteen saat käyttöösi omalta operaattoriltasi.

Luottokortin tietojen pyytäminen ei liity TaskuTurvaan mitenkään, sillä TaskuTurva on ilmainen sovellus. Voit ohittaa luottokorttitietojen antamisen Ohita-linkistä. Sovelluskauppa pyytää automaattisesti luottokorttisi tietoja, jotta se voi veloittaa sinua siinä tapauksessa, jos joskus ostat sovelluskaupasta jonkin toisen, maksullisen sovelluksen.

Useissa iPhone- ja Android-puhelimissa on sormenjälki- tai kasvojentunnistus mukana. TaskuTurva havaitsee, mikäli sellainen löytyy ja onko se kenties käytössä jo. Näin käyttäjä voi käyttää samaa puhelimen ominaisuutta myös TaskuTurvan avaamisessa.

Sovellus on pienikokoinen, joten se ei vie paljon tilaa. Sovellus kuluttaa akkua, kun se hakee tietoja verkosta. Akun käyttö on siis vähäistä.

TaskuTurvaa voi huoletta käyttää myös ulkomailla, koska se toimii offline-tilassa. Jos verkkoyhteyttä ei ole, sovellus näyttää viimeiset voimassa olevat tiedot ja käyttäjälle näkyy ilmoitus, että uusimpia tietoja ei voitu hakea. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla puhelimessa pitää olla yhteys verkkoon, joten lataathan TaskuTurvan jo ennen matkalle lähtöä.

TaskuTurvasta ei tarvitse kirjautua ulos. Mikäli kirjaudut ulos Omat tiedot -sivulta, tulee sovellukseen tunnistautuminen tehdä alusta asti uudelleen.

Sovellus lukittautuu automaattisesti hetken käyttämättömyyden jälkeen, tai kun se suljetaan. Sovelluksen voi myös lukita ylänurkan lukkokuvakkeesta. Tämän jälkeen sovellukseen pääsee kirjautumaan valitsemallaan tunnistautumistavalla.

Joillain Android-laitteilla on törmätty ongelmaan, jossa TaskuTurvaa avatessa aukeaa ainoastaan valkoinen ruutu. Tällaista tilannetta varten löytyy ohjevideo YouTubesta. Ongelmaan pyritään saamaan pysyvä korjaus mahdollisimman pikaisesti.

Asiakasviestintään ja asiakastietoihin liittyvät kysymykset

Kyllä päivittyy.

Voivat. Ammattiliiton jäsenet näkevät TaskuTurvassa liiton jäsenilleen Turvasta ottaman vakuutusturvan. Jos ammattiliitto on vakuuttanut jäsenensä Turvassa matkavakuutuksella, näkyy TaskuTurvassa myös matkavakuutuskortti.

Turva voi lähettää TaskuTurvan ladanneille asiakkailleen viestejä suoraan TaskuTurvaan sekä push-viestejä. Voit milloin tahansa kieltää viestien vastaanottamisen omista asetuksistasi. Viestit kannattaa kuitenkin hyväksyä, sillä niistä saat hyödyllistä tietoa, esimerkiksi tiedon tuotteiden ja palveluiden parannuksista. TaskuTurvaan päivitetään myös tietoa ajankohtaisista asioista, jotta saamme informoitua asiakkaita yhä kätevämmin.

Kyllä voi. TaskuTurvan kautta voi lukea ja lähettää viestejä Turvaan. TaskuTurvasta löytyy myös linkki ajanvaraukseen. Ajanvarauslomake toimii mobiilissa.

Kun asiakas lataa TaskuTurvan ja täyttää tietonsa, luodaan asiakkaalle tällöin profiili Turvan asiakasjärjestelmään.

TaskuTurva-mobiilisovellus

TaskuTurvasta näet omat ja liittosi ottamat vakuutukset. Voit tarkastella laskujasi, viestitellä kanssamme tai hoitaa korvausasioita.

Tutustu TaskuTurvaan

Ota käyttöön e-lasku & paperiton palvelu

Vakuutuspaperisi pysyvät tallessa Turvan verkkopalvelussa ja laskut hyväksyt suoraan omassa verkkopankissasi.

E-lasku ja paperiton palvelu

Vakuutusalan parasta palvelua

Meiltä saat asiantuntevaa, henkilökohtaista ja tutkitusti parasta palvelua.

Tutustu Turvan palveluun