OAJ:n ja Turvan vakuutusyhteistyö

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Tervetuloa Turvaan OAJ:n jäsen!

Turva tarjoaa mittavia etuja kaikille ammattiliittojen jäsenille.

Läs mer på svenska

Näillä sivuilla kerrotaan liiton jäsenten vakuutuseduista. Turvan julkiseen www-sivustoon pääset tästä.

Lue lisää liittojäsenen eduista alla olevasta esitteestä.

Usein kysytyt kysymykset

Kuuluvatko puoliso ja lapset OAJ:n matkavakuutukseen? Jatkuuko jäsenvakuutus eläkkeelle jäätyäsi? Katso vastaukset näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin Usein kysytyt kysymykset -sivulta täältä.


Matkavakuutustodistus OAJ:n jäsensivuilta

OAJ:n jäsenkortti toimii myös matkavakuutuskorttina. Jos et ole saanut jäsenkorttia tai se on hukkunut, voit tulostaa todistuksen matkalle mukaan OAJ:n omien jäsensivujen Jäsenedut-kohdasta vakuutusetujen alta.

Huomaathan matkatavaravakuutuksen omavastuun

OAJ:n jäsenilleen ottamassa matkatavaravakuutuksessa on 150 euron vahinkokohtainen omavastuuosuus. Maksimi korvaussumma on 1005 euroa matkaa ja kaikkia vakuutuksessa vakuutettuja (vakuutettu jäsen ja hänen kanssaan samassa kotitaloudessa asuvat lähisukulaiset) kohden.

Lue lisää

Turvan asiakkaana saat hyvää palvelua

Yksityis- ja yritysasiakkaat toivovat vakuutusyhtiöiltä erityisesti kilpailukykyistä hinnoittelua sekä pitkäaikaisten asiakkaiden palkitsemista hinnanalennuksilla.

– Turvassa asiakkuuden kesto on huomioitu yhtenä tekijänä omistaja-asiakasetuja rakennettaessa. Pitkästä asiakassuhteesta palkitaan ja perheen nuorille voi siirtää etuja heidän muuttaessaan kotoa, toteaa Turvan toimitusjohtaja Minna Metsälä.

Lue lisää

Koti-irtaimiston vakuutus, nyt ensimmäinen vuosi -50 %

Nyt saat 1.9.–31.12.2016 alkaviin uusiin koti-irtaimistovakuutuksiin ensimmäisen vuoden alennuksen vakuutusmaksusta. Ammattiliiton jäsenenä saat ensimmäisen vuoden jälkeenkin jatkuvan 10 % alennuksen kotivakuutuksestasi.

Edun saat kaikista kanavista, niin toimistoilta, puhelimesta kuin Turvan verkkokaupastakin. Alennus koskee myös vastuu- ja oikeusturvavakuutuksia ja nuorten Isohima-kotivakuutusta. Lue lisää edustaHätäpalvelu tuo avun paikalle

Ajoneuvovahinkojen 24 h hätäpalvelupäivystys. Ota yhteyttä.

Tule Turvaan

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan kaikista palvelutoimistoista sekä Turvan palvelunumerosta. Muistathan mainita minkä liiton jäsen olet.