Omaisuus vaurioitui myrskyssä

Luonnonilmiövakuutuksesta korvataan vakuutetulle omaisuudelle myrskyn aiheuttamat vauriot. Valitsemastasi vakuutusturvasta riippuen luonnonilmiövakuutuksesta voidaan korvata myös suoran salamaniskun, raesateen sekä villieläimen rakennukseen tunkeutumisen aiheuttamia vahinkoja.

Vakuutettuna voi olla yrityksen toimitilat tai omistamat kiinteistöt. Myös yrityksen koneet ja laitteet, vaihto-omaisuus tai muu irtain omaisuus voi olla vakuutettuna.

Tutustu tarkemmin omaisuuden vakuutusturvaan ja ehtoihin vakuutussivuilla.

Jos esinevahingon takia myös yrityksen toiminta hankaloituu tai keskeytyy ja yritys on vakuuttanut toimintansa keskeytysvakuutuksella, katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.

Toimi näin

  1. Pyri estämään lisävahingot mahdollisuuksien mukaan. Mikäli rikkoutuneen rakenteen mm. vesikaton vuoksi on vuotovaara, tulee katto suojata tai korjata väliaikaisesti. Mikäli lisävahinkojen estämisessä on käytetty ulkopuolista toimijaa, valmistaudu toimittamaan selvitys tehdyistä toimenpiteistä.
  2. Ilmoita vahingosta Turvan yritysverkkopalvelussa tai soita korvauspalveluumme p. 01019 5108. Verkkopalvelu on auki joka päivä klo 7-23. Kun olet tehnyt ilmoituksen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ja tapaukseen yksilöidyt ohjeet.

    Kirjaudu sisään
  3. Turvalle on annettava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut vakuutettu omaisuus ennen sen korjaamista tai hävittämistä. Turva osallistuu vahingon syyn selvittämiseen ja antaa perustellun korvauspäätöksen tarpeellisten tutkimusten jälkeen.
  4. Lisäksi on hyvä ottaa valokuvia vahingosta sekä säilyttää rikkoutuneen osat mahdollista myöhempää selvitystä varten.