Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yritystoiminnan keskeytyminen

Jos liiketoiminnan keskeytys aiheutuu Turvassa vakuutetun omaisuuden vahingosta tai henkilöstön työkyvyttömyydestä, katso ohjeet omaisuus- tai henkilövahinkoilmoituksen tekemiseen.

Toimi näin

 1. 1. Pyri estämään lisävahingot

  Pyri estämään lisävahinkoja sekä esine- että keskeytysvahingon osalta.

 2. 2. Tee vahinkoilmoitus

  Tallenna keskeytysvahinkoilmoitus omalle tietokoneelle ja täytä se. Lähetä täytetty lomake sähköpostin liitteenä osoitteeseen rakennusvahingot(ät)turva.fi. Voit myös soittaa korvauspalveluumme numeroon 01019 5108 .

  Keskeytysvahinkoilmoitus (pdf)

 3. 3. Toimita tarvittavat dokumentit

  Turvaan tulee toimittaa selvitys keskeytyksen pituudesta ja syystä (asiantuntijan lausunto esinevahingosta, lääkärin lausunto työkyvyttömyydestä), edeltävän tilikauden tuloslaskelma, laskelmat vahingon vaikutuksesta liikevaihtoon sekä muut tarvittavat selvitykset, joilla voidaan osoittaa toiminnan keskeytyksestä aiheutunut vahinko.

 4. 4. Ota huomioon

  Turvalle on annettava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut vakuutettu omaisuus ennen sen korjaamista tai hävittämistä. Turva osallistuu vahingon syyn selvittämiseen ja antaa perustellun korvauspäätöksen tarpeellisten tutkimusten jälkeen.

Usein kysyttyä

Vakuutettu liiketoiminta voi olla keskeytynyt tai häiriintynyt korvattavan vahingon vuoksi.
Keskeytysvakuutus voi perustua jonkin yrityksen koneen, laitteen tai toimitilan esinevahinkoon (mm. rikko-, palo- tai vuotovahinko). Keskeytysvakuutuksen perusteena voi myös olla yrityksen henkilöstön työkyvyttömyys (mm. tapaturma tai kuolema).

Vakuutuksesta voidaan korvata vakuutetun liiketoiminnan tuloksen pienenemistä tai sen estämiseksi tehtäviä toimenpiteitä.

Verkkopalvelussa voivat yrityksen puolesta ilmoittaa sellaiset henkilöt, joille on annettu oikeudet kyseisen vakuutuksen hoitoon. Yrityksesi verkkopalvelun pääkäyttäjä tai käyttöoikeushallitsija voivat antaa sinulle oikeudet verkkopalveluun. Lue lisää verkkopalvelusta ja valtuuttamisesta .

Vai etsitkö näitä?