Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Ykkösluokan yksilöllistä palvelua

Yrittäj�ällä on usein monta rautaa tulessa. Meidän kanssamme sinulla on yksi huolehdittava asia vähemmän. Turvassa hoidamme kuntoon niin yrityksesi kuin omat ja perheesi vakuutukset. Matkan varrella kaikissa vakuuttamiseen liittyvissä asioissa voit olla aina yhteydessä tuttuihin turvalaisiin.

Olemme turvasi, koska yrittäjällä on muutakin huolehdittavaa

Yrittäjänä saat Turvasta henkilökohtaista, tutkitusti toimivaa palvelua. Autamme sinua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa sekä henkilökohtaisissa ja perheesi vakuutuksissa. Näin saat kaikki elämäsi vakuutukset kuntoon yhdeltä istumalta.

Keskitetyn vakuutuspaletin taktiikka paitsi säästää sinulta aikaa ja vaivaa, myös varmistaa vakuutusten oikean mitoituksen. Turvan asiantuntijoiden kanssa tarkistatte, että kaikki tarvittava tulee vakuutettua kattavasti mutta hallitusti, ilman päällekkäisyyksiä.

Autamme sinua minimoimaan riskejä

Yrittäjän omaisuuteen ja toimintaan liittyy aina riskejä, ja niihin liittyvät vahingot voivat aiheuttaa merkittäviä taloudellisia menetyksiä. Et ole riskien kanssa yksin, vaan Turvasta saat niiden minimoimiseksi kattavia vakuutuksia. Suurimmat riskit kohdistuvat usein yrityksen tärkeimpään pääomaan eli yrittäjään itseensä tai henkilöstöön.

Turva auttaa yrittäjää mitoittamaan oikeanlaisen vakuutusratkaisun, joka kattaa juuri sen, mikä on tarpeellista. Otamme asiantuntijoina huomioon koko elämäntilanteesi – sinut, perheesi ja yrityksesi, jolloin et tee vakuuttamisessa päällekkäisiä ratkaisuja.

Turvan vakuutuspaletti yrittäjälle

Varaa aika lähimmälle edustajallesi ja hoidetaan yhdessä vakuutusasiasi kuntoon!

Varaa aika

Tutustu turvan palveluun

Yrittäjäasiakkaan edut

Kun yrityksesi on vakuutettu Turvassa, saat alennusta myös henkilökohtaisista vakuutuksistasi.

Tutustu etuihin

Yritysasiakkaan verkkopalvelu

Turvan maksuttomassa verkkopalvelussa näet yrityksen vakuutukset ja voit hoitaa niihin liittyviä asioita.

Yritysten verkkopalvelu

Yhteyshenkilön kanssa kohti unelmia

Oma yhteyshenkilö on vapauttanut vantaalaisen markkinointialan yrittäjän Kiia Riuttulan aikaa ydinosaamisensa mukaiseen tekemiseen.

Lue Kiia Riuttulan tarina