Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan KNT:n jäsen!

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

KNT:n tarjoaman matkavakuutuksen lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Ammattiliiton jäsenet saavat täyden kympin edut!

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  1. Kun kuulut ammattiliittoon, saat jäsenalennuksen 10 %.
  2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.

Turvaa elämäsi rakkaimmat asiat

Pyydä tarjous Osta verkosta Varaa aika Soita meille


Testivoittaja Turvakasko nyt -25 %

Vaihtoehtoja on monia - vain yksi on voittaja! Nyt saat testivoittaja Turvakaskon ensimmäiseksi vuodeksi 25 % alennuksella. Kampanja-alennuksen saat yksityisasiakkaan henkilö- tai pakettiauton uuteen Turvakasko-vakuutukseen, jonka alkamispäivä on 1.-30.4.2021. Ammattiliiton jäsenenä saat lisäksi 10 % jatkuvan alennuksen. Kun vakuutat meillä myös kotisi, saat vakuutusmaksuista lisäksi 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Tutustu tästä kampanjaan.

Laske hinta ja osta Tutustu kaskoihin


Tutustu KNT:n jäsenvakuutukseen


Sattuiko vahinko?

Voit hakea korvausta helposti myös verkon kautta. Katso ohjeet alta.