Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
27.9.2023

Henkivakuutus tuo mielenrauhaa lapsiperheen hektiseen arkeen

Emmi Pärnin arjesta ei vauhti ja tekeminen lopu kesken. Emmi rakensi puolisonsa Samin kanssa talon Naantalin kesän 2022 asuntomessuille. Aktiivinen pariskunta saa arkeensa tasapainoa yhteisistä liikuntaharrastuksista, ja tähän palettiin oman ihanan lisänsä tuovat kaksi pientä lasta.

Lapsen saaminen oli sysäys hankkia henkivakuutus

Kun on paljon lautasella, on hyvä keskittyä hetkessä elämiseen ja pieniin välitavoitteisiin. Hetkessä eläminen helpottuu, kun on varautunut parhaansa mukaan elämän käänteisiin esimerkiksi vakuutuksilla. Useimmat meistä muistavat kyllä vakuuttaa tavarat, matkailun ja pään päällä olevan katon, mutta itsensä vakuuttaminen unohtuukin jo useammin.

– Ajatus henkivakuutusten hankkimisesta kirkastui mielessäni, kun esikoisen raskaus oli loppupuolella. Lapselle oli kyllä jo hankittu lapsivakuutuksen varaus, kun havahduin miettimään, että pitäisikö minut ja Sami myös vakuuttaa. Pysähdyin ajatukseen, mitä tekisin, jos Samille sattuisi jotain, Emmi muistelee.

Henkivakuutus takaa arjen jatkuvuuden

Henkivakuutuksella voi turvata rakkaidensa toimeentuloa, jos tapahtuu jotain sellaista, mitä ei halua edes ajatella. Arki ja vanhemmuus voisivat jatkua samoissa puitteissa, vaikka toinen jäisi yksin. Emmi ja Sami ottivat yhteyttä Turvaan.

– Meidän vakuutukset ovat olleet Turvassa jo vuosia, ja olemme olleet tyytyväisiä Turvan asiakaslähtöiseen ja ripeään palveluun, joten yhtiön valinta tuntui itsestään selvältä. Turun toimistolle on aina voinut mennä ilman ajanvarausta ja mieltä vaivanneet asiat ovat hoituneet.

Henkivakuutuksen suuruutta voi ajoittain olla tarpeen muuttaa vastaamaan kulloistakin elämäntilannetta. Esimerkiksi asuntolaina tai lapsiluvun kasvaminen ovat hetkiä, jolloin henkivakuutusturvan suuruus on hyvä tarkistaa ja arvioida uudelleen.

Lämmin suositus vakuutusyhtiö Turvalle

Turvan ammattilaiset auttavat mielellään ja ilman ajanvarausta, jos oman vakuutuksen sopivuus mietityttää tai se puuttuu kokonaan.

– Minulla on tosi korkea kynnys suositella mitään palvelua, koska pitää oikeasti pystymään seisomaan sen yrityksen takana. Kun puhutaan näin isoista asioista, että vakuutukset kattavat omaisuuden ja turvaavat terveyden ja meidän hengenkin, niin Turva on ansainnut minun luottamuksen, Emmi arvioi.

Kun henkivakuutus on hoidettu, voi keskittyä tähän hetkeen: vaikkapa tulevaan päivään puistossa tai päiväkotilaisen kertomuksiin päivän tapahtumista.

– Vaikka tietyllä tapaa ei halua ajatella sitä, että miehelle sattuisi jotain ja henkivakuutukselle olisi käyttöä, niin se on kuukausittain niin pieni summa, että helposti samalla rahalla söisi lounaan pari kertaa ulkona tai jotain muuta. Se on tosi pieni hinta siitä turvasta, minkä henkivakuutus antaa kaiken taustalle.

Lue lisää henkivakuutuksesta täältä ja laske oma hintasi edulliselle Turvassa-henkivakuutukselle. Ammattiliiton jäsenenä saat henkivakuutuksen erityisen edullisesti! Henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Emmin ja Samin taloprojektia voit seurata Instagramissa @betoniviidakko_