Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
22.1.2023

Henkilö­vakuuttaminen

Useimmille meistä on tuttua, että autolle pitää ottaa vähintään liikennevakuutus, ja että kotivakuutus kannattaa hankkia omaisuutta turvaamaan. Mutta mitäs ne henkilövakuutukset oikein ovat ja mihin niitä tarvitaan?

Äiti, isä ja kaksi lasta pakkaavat maktalaukkua

Vakuutukset kuntoon

Henkilövakuutuksia on monenlaisia. Matkaajalle sopii matkustajavakuutus , joka auttaa esimerkiksi reissussa sairastuessa. On mukavampi matkustaa, kun tietää, että hädän tullen voi saada apua vakuutusyhtiön hätäpalvelusta suomeksi, kellon ympäri. Jatkuva matkustajavakuutus on huoleton vaihtoehto, koska se on aina voimassa. Voit siis ottaa vaikka äkkilähdön, jos reissukärpänen puraisee.

Lapsivakuutuksen avulla pääsee nopeasti hoitoon , jos esimerkiksi perheen pienimmälle iskee jälleen korvatulehdus. Tiesitkö, että lapsivakuutuksen varaus tehdään jo ennen lapsen syntymää? Tapaturmavakuutukseen ja terveystietojen perusteella myönnettävän sairauskuluvakuutuksen saa totta kai myös aikuiselle; jopa niille perheenjäsenille, joille aina tuntuu sattuvan jotain.

Eri elämänvaiheissa tarvitsemme turvaa erilaisten harmien varalle. Siksi on mahdotonta sanoa, mikä vakuutusten yhdistelmä on yleisesti ottaen paras. Sen voimme kuitenkin sanoa, että selvittäisimme mielellämme kanssasi, millainen turva juuri sinulle ja läheisillesi sopisi parhaiten. Katso yhteystietomme täältä !

Oletko vakuutettuna liittosi kautta?

Monet ammattiliitot ottavat jäsenilleen erilaisia henkilövakuutuksia. Tarkista täältä , onko oma liittosi hankkinut sinulle vakuutuksia! Jos liittosi on esimerkiksi hankkinut sinulle matkustajavakuutuksen, et välttämättä enää tarvitse henkilökohtaista matkustajavakuutusta. Mahdollisten päällekkäisyyksien tarkistamiseen on hyvä tarvittaessa pyytää apua omasta vakuutusyhtiöstä.