Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Matkavakuutus

Vieraassa ympäristössä sattuneet vahingot kuten sairastuminen ulkomailla voivat aiheuttaa yllättävän suuria kuluja. Matkavakuutuksella voidaan vakuuttaa yrityksen henkilöstö ja muut yrityksen toimintaan liittyvät henkilöt heidän ollessaan matkalla.

Yrityksen vakuutukset mitoitetaan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä Turvaan, niin kerromme mielellämme lisää.

Lyhyesti

  • Matkavakuutus koostuu matkustaja- ja matkatavaravakuutuksesta, jotka voi ottaa yhdessä tai erikseen. Matkatavaravakuutukseen liittyy myös matkavastuuvakuutus.
  • Matkavakuutus voidaan tehdä jatkuvana tai tiettyä matkaa varten.

Turvaa matkalle

Matkustajavakuutus antaa turvaa matkalla sairastumisen ja matkatapaturmien varalta. Vakuutukseen kuuluvat matkan peruuntumis-, keskeytymis- ja matkalta myöhästymisen turvat. Näiden lisäksi vakuutukseen voi liittää korvaukset tapaturmaisesta kuolemasta, tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta ja tapaturman aiheuttamasta ohimenevästä työkyvyttömyydestä (päiväraha).

Matkatavaravakuutus korvaa matkatavaroille aiheutuneita vahinkoja. Matkatavaravakuutukseen sisältyy matkavastuuvakuutus, joka korvaa ulkopuolisille aiheutettuja henkilö- ja esinevahinkoja, joista vakuutettu on lain mukaan korvausvastuussa.


Katso myös:

Yritysten yksityistapaturmavakuutus