Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kaskovakuutus yrityksille

  1. Vapaaehtoinen kaskovakuutus turvaa yrityksesi ajoneuvot ja niiden varusteet vahinkojen varalta.
  2. Kaskovakuutus korvaa monenlaisia vahinkoja valitsemasi vakuutuspaketin laajuuden mukaan, esim. kolarointi-, luonnonilmiö-, ilkivalta- ja palovahinkoja.
  3. Turvassa vakuutat yrityksesi ajoneuvot helposti ja joustavasti. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa vakuutusten sisällöstä ja itsellesi parhaasta vakuutusratkaisusta.

Kaskovakuutus yrityksen ajoneuvon turvaksi

  • Vapaaehtoinen kaskovakuutus korvaa yrityksen ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja.
  • Räätälöimme yrityksellesi ja autollesi sopivan kaskovakuutuksen valitsemillasi laajuuksilla ja lisäturvilla.
  • Ajoneuvosopimuksella valitset vakuutusturvan ajoneuvoryhmittäin, omavastuun ja laskutustavan.
  • Kun hankit uuden ajoneuvon, se saa sopimuksen mukaisen vakuutusturvan. Sopimuksen avulla pidät ajoneuvojen vakuutusturvan ajan tasalla myös silloin, kun ajoneuvot vaihtuvat.

Avaintietoesitteistä näet nopeasti ja helposti, mitä autovakuutukset pitävät sisällään:

Pyydä tarjous

Autovakuutuksen kolme erilaista laskutussopimusta

Jokaiseen autovakuutussopimukseen liittyy aina myös laskutussopimus. Sillä sovitaan ja määritellään esimerkiksi laskutusjaksot sekä muutosten vaikutukset laskutukseen.

  • Peruslaskutussopimus on sopivin vaihtoehto silloin kun halutaan kaikki samaan aikaan erääntyvät maksut samalle laskulle. Jos muutos kohdistuu jo maksettuun vakuutukseen, Turva joko palauttaa ylimääräisen maksun tai lähettää lisälaskun. Yleensä hyvitykset palautetaan aina.
  • Ajoneuvokohtaisessa laskutuksessa jokainen ajoneuvo on omalla laskullaan. Jokaisesta muutoksesta lähtee joko uusi lasku tai hyvitys.
  • Erikoislaskutussopimus eroaa peruslaskutussopimuksesta siinä, että jokaisesta muutoksesta ei lähde uutta laskua, vaan laskut lähetetään sovituin määrävälein.

Lue lisää yrityksen autovakuutussopimuksesta tästä.

Pyydä tarjous

Mitä yrityksen kaskovakuutus korvaa?

 

Turvakasko

Hirvi-, ilkivalta-, palo- ja varkausvakuutus

Ilkivalta-, palo- ja varkausvakuutus

Kolarointi
Luonnonilmiö
Lunastusetu
HIrvi
Ilkivalta
Palo
Varkaus
Vastuu
Oikeusturva
Autopalvelu
Lasi
valinnainen
Keskeytys/Sijaisauto
valinnainen
Lainaperävaunuvakuutus
valinnainen
Rahoitus


Autovakuutukseen liittyvää lisätietoa

Liikennekäytöstä poisto

Auton liikennevakuutusmaksusta annetaan hyvitystä liikennekäytöstä poiston ajalta. Muiden ajoneuvojen liikennevakuutusmaksun saat katkeamaan irtisanomalla kirjallisesti liikennekäytöstä poistetun ajoneuvosi vakuutuksen. Autojen kaskovakuutuksen osalta hyvitetään kolarointivakuutuksen osuus. Voit ilmoittaa ajoneuvolle liikennekäytöstä poiston Traficomin verkkopalvelussa.

Liikennekäytöstä poisto on maksullinen rekisterimuutos. Liikennekäytöstä poistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa. Tee uusi rekisteri-ilmoitus liikennekäyttöön otosta, ennen kuin käytät ajoneuvoa liikenteessä. Jos olet irtisanonut ajoneuvon liikennevakuutuksen, ota uusi vakuutus ennen liikennekäyttöön ottoa. Liikennekäyttöön otto on maksuton rekisteri-ilmoitus.
Lisätietoja liikennekäytöstä poistosta saat Traficomin verkkosivuilta.

Autovakuutus ulkomailla

Turvan autovakuutus on pääsääntöisesti voimassa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolisissa vihreän kortin sopimusmaissa. Tarkista voimassaoloalueen poikkeukset kaskovakuutusehdoista tai ottamalla yhteyttä Turvaan. Yhteystietomme löydät tästä.

Yrityksen autovakuutuksen hinta

Yrityksen autovakuutuksen eli liikennevakuutuksen ja kaskon hinta muodostuu useista tekijöistä. Liikennevakuutuksen hintaan vaikuttavat auton tekniset tiedot, esimerkiksi teho ja ikä sekä käyttötarkoitus ja käyttökunta. Kaskovakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi auton ominaisuudet sekä vakuutuksen laajuus.

Pyydä tarjous


Katso myös:

Liikennevakuutus yritysten ajoneuvoille