Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Saitko puhelun numerosta 010195110 tai +358323139440?

Soitimme sinulle täältä Turvasta vakuutusasioihin liittyen. Turva on vakuutusyhtiö, joka uskoo hymyn voimaan. Uskomme siihen, että hymy ei tee elämästä pelkästään mukavampaa, vaan myös turvallisempaa ja terveellisempää. Aina ei kuitenkaan hymyilytä. Kun tapahtuu isompia vastoinkäymisiä tai vakavia tilanteita, silloin on hyvä olla Turvassa.

Kun vakuutusasiat ovat kunnossa, voit keskittyä nauttimaan elämästä. Tule Turvaan!

Turvan asiantuntija tavoitteli sinua vakuutusasioihin liittyen

Tavoittelemme puhelimitse niin uusia kuin jo tuttuja asiakkaita vakuutusasioissa. Kerromme asiakkaillemme ajankohtaisista eduista, päivitämme vakuutusturvia tai otamme yhteyttä liiton jäsenen vakuutusturvaan liittyen.

Turva on pieni ja paras vakuutusyhtiö – myös asiakkaiden mielestä!

Vakuutusyhtiönä Turva on pieni, mutta asiakastyytyväisyydellä mitattuna olemme raskassarjalainen. Turva on arvioitu ykköseksi EPSI rating -asiakastyytyväisyystutkimuksessa jo yhdeksättä kertaa.

Meillä Turvassa riemuitaan siitä, että jo yli 200 000 suomalaisessa kodissa on meidän vakuutuksia. 200 000 on ihan älytön määrä! Se on esimerkiksi enemmän kuin Suomessa on turkulaisia. Turkulaisia oli vuoden 2019 lopussa 192 962, kunnioitettava määrä sekin.

Parhaat edut asiakkaillemme – ammattiliiton jäsenelle erityisesti

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen.

Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Pysyvien etujen vuoksi pitkä asiakkuus Turvassa kannattaa.


Tule sinäkin Turvaan – Suomen tyytyväisimpien vakuutusasiakkaiden joukkoon!

Tavoitat meidät numerosta 01019 5110 ma-pe klo 8-18. Turvan 01019-alkuisiin palvelunumeroihin soittaessasi sinulta ei peritä erillisiä palvelumaksuja. Asiakaspalvelumme palvelee sinua myös sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu(ät)turva.fi.

Voi myös halutessasi varata ajan, pyytää tarjouksen tai jättää soittopyynnön verkossa.