Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Aliupseeriliiton jäsen!

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Aliupseeriliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Elämä voi pysähtyä yhtäkkiä, mutta arki jatkuu

Turvaa rakkaimpasi henkivakuutuksella. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti Aliupseeriliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus: vain 9,87 €/kk (hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias Aliupseeriliiton jäsen, korvaussumma 100 000 €). Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Laske ja osta

Ammattiliiton jäsenet saavat täyden kympin edut!

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  1. Kun kuulut ammattiliittoon, saat jäsenalennuksen 10 %.
  2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.

Turvaa elämäsi rakkaimmat asiat

Pyydä tarjous Osta verkosta Varaa aika Soita meille

Matka- ja viisumitodistus

Matkavakuutuskortin löydät helpoiten TaskuTurvasta 24/7. Voit myös tulostaa matkalle mukaan matkavakuutustodistuksen verkkopalvelusta. TaskuTurvasta löydät myös luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla sekä suomenkielisen SOS-hätäpalvelun numeron, joka auttaa ulkomaan matkoilla hätätilanteissa.

Lataa TaskuTurva Kirjaudu verkkopalveluun

​Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen tällä lomakkeella, mutta varaudu silloin odottamaan muutama päivä. Todistus lähetetään sähköpostiisi noin kolmen vuorokauden kuluessa.

Viisumitodistuksen voit tilata täältä.


Matkustajavakuutus


Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen sopimusnumero on 553-0907432-S.Tapaturmavakuutus


Järjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.

Järjestövakuutus on ollut voimassa Turvassa 31.12.2022 saakka.Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.