Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Saitko puhelun numerosta +358454907886?

Me täällä vakuutusyhtiö Turvassa haluamme, että sinulla on parhaat asiakkuuteesi liittyvät edut ja palvelut käytössäsi. Automaattinen puhelinpalvelijamme Matti auttaa meitä pitämään huolta asiakkaistamme ihmiskollegoiden apuna.

Matti soittaa numerosta +358454907886

Automaattinen puhelinpalvelijamme Matti on hämmästyttävän nopea: se ehtii tavoitella tuhansia asiakkaita ihan muutamassa hetkessä, jonka johdosta saamme tärkeän tiedon sinulle mahdollisemman nopeasti. Matti soittaa numerosta +358454907886.

Automaattipuhelut on kielletty markkinoinnin ja myynnin osalta, joten emme käytä Mattia markkinointiin tai myyntiin. Viestimme sen avulla sinulle vain niistä palveluista ja eduista, jotka tuovat lisäarvoa asiointiisi Turvan kanssa. Nämä palvelut ja edut sujuvoittavat asiointia kanssamme ja tekee asiakaskokemuksestasi entistäkin paremman.

Muistathan, että yksityisyytesi on meille tärkeää. Automaattinen puhelinpalvelijamme ei koskaan kysy sinulta henkilötunnustasi tai muita asiakkuuteesi liittyviä yksilöintitietoja. Jos et halua saada automaattipuheluita, voit lähettää Turvan verkkopalvelusta viestin asiaan liittyen. Voit myös jättää meille täältä palautetta asiaan liittyen. Kaikki saamamme palaute on arvokasta!

Vai etsitkö näitä?

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .