Omaisuusrikos

Omaisuuden rikosvakuutuksesta korvataan vakuutetun omaisuuden on rikkoutuminen tai katoaminen, kun se on seurausta murrosta, varkaudesta, ryöstösta tai ilkivallasta.

Vakuutettuna voi olla yrityksen toimitilat tai omistamat kiinteistöt. Myös yrityksen koneet ja laitteet, vaihto-omaisuus tai muu irtain omaisuus voi olla vakuutettuna.

Jos esinevahingon takia myös yrityksen toiminta hankaloituu tai keskeytyy ja yritys on vakuuttanut toimintansa keskeytysvakuutuksella, katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseksi.

Toimi näin

  1. Pyri estämään lisävahingot muun muassa korjaamalla vaurioituneet ovet, ikkunat tai muut rakenteet.
  2. Ilmoita murto- varkaus- tai ilkivaltavahingosta poliisille ja pyydä kopio tutkintapöytäkirjasta.
  3. Ilmoita vahingosta Turvan verkkopalvelussa tai soita korvauspalveluumme p. 01019 5108. Verkkopalvelu on auki joka päivä klo 7-23. Kun olet tehnyt ilmoituksen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ja tapaukseen yksilöidyt ohjeet.

    Kirjaudu sisään
  4. Turvalle on annettava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut vakuutettu omaisuus ennen sen korjaamista tai hävittämistä. Turva osallistuu vahingon syyn selvittämiseen ja antaa perustellun korvauspäätöksen tarpeellisten tutkimusten jälkeen.