Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Morri luottaa Turvaan

Raskaan kaluston yritys tarvitsee kattavat vakuutukset. Maansiirto Morri luottaa yhteistyöhön Turvan kanssa.

Pitkä yhteistyö Turvan kanssa

Maansiirto Morrin juuret ulottuvat 1970-luvun lopulle, kun Seppo Morri perusti toiminimen mies ja kaivinkone -pohjalta. Yritys kasvoi, sukupolvet vaihtuivat ja nyt yritystä luotsaavat toimitusjohtaja Mika Morri ja hallituksen puheenjohtaja Tiina Morri .

Yrityksen repertuaariin kuuluu maanrakennus, jossa se on erikoistunut tele- ja sähköverkkojen maakaapelointitöihin. Näitä täydentävät kuljetus- ja nostopalvelut, vaihtolavat ja kontit sekä talvikunnossapidon työt.

Yhteistyö Turvan kanssa vakuutusasioissa alkoi noin 15 vuotta sitten.

”Riskit pyritään aina minimoimaan, mutta tekevälle voi aina sattua. Jos kaivutöissä katkaistaan kaapeli, puoli kaupunkia voi pimentyä. Tai vaikka työmaat merkitään asiallisesti ja liikutaan asiallisesti muun liikenteen joukossa, siellä on muitakin jotka tekevät jotain ennakoimatonta”, Tiina Morri kuvailee yrityksen riskejä.

Morrilla on niin ikään turvattu elintärkeä kalusto kattavilla vakuutuksilla. Painavien taakkojen nostotöissä on myös vaaransa.

”Alalla vaaditaan isot toiminnan vastuuvakuutukset, että urakoihin pääsee tarjousvaiheessa edes mukaan.”

Henkilöasiakkuudesta yritysasiakkuuteen

Maansiirtoyrityksen Turva-kumppanuuteen johti luonnollinen polku.

”Olin siihen aikaan vielä päivätöissä muualla, ja sain ammattiliiton kautta hyvät alennukset omiin vakuutuksiin. Olimme sitten yhteydessä Turvaan, että yritysvakuutuksetkin kiinnostaisivat”, Tiina Morri kertoo.

Siitä alkoi riskien kartoitus ja vakuutusten tarpeen arviointi yhdessä Turvan kanssa. Alku oli raakaa työtä, kun istuttiin ja käytiin läpi kaikki mahdollinen kalustolistoista alkaen.

”Siinä meni monta tuntia ja paljon kahvia, mutta se kannatti. Esimerkiksi nosturiautoille ei ollut mitään valmiita vakuutuksia, vaan ne piti räätälöidä meille erikseen.”

Mutkatonta palvelua Turvalta

Tiina Morria miellyttää se, että palvelu on ollut aina nopeaa ja välitöntä.

”Se on ollut asiakaslähtöistä. Saan aina jonkun kiinni, eikä minun tarvitse jonotella kasvottomassa puhelinpalvelussa ja naputella soittopyyntöjä, joihin kukaan ei vastaa. Turvalla on aina saanut jutella ihmisen kanssa, ja jos se ei onnistu heti, sieltä soitetaan takaisin.”

Morrin mukaan vakuutuksia on vuosien saatossa myös päivitetty.

”Kerran vuodessa käydään läpi kaikki asiat, mutta jos tarvitaan nopeampaa päivitystä vaikka kaluston osalta, se hoituu. Jos Turvalla on muutoksia vakuutustuotteissa, joilla voimme saada edullista lisäturvaa, sieltä ollaan aktiivisesti yhteydessä.”

Kaluston lisäksi myös kiinteistöt, muun muassa uudehko korjaamohalli, on vakuutettu.

”Kun naapuritontilla paloi tuotantohalli, soitin heti aamulla Turvaan ja varmistin, että meillä on kiinteistövakuutukset kunnossa – olivathan ne. Meillä on tunne, että olemme hyvässä turvassa”, Tiina Morri hymyilee.

Vuosien mittaan myös noin 30-päiselle henkilöstölle on voitu tarjota lakisääteisten vakuutusten päälle myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Kaikki kanavat auki asiakkaille

Yritysmyyntipäällikkö Jukka Vesanen on mielissään Maansiirto Morrin palautteesta.

”Kun alkuvaiheessa tarjotaan vakuutuksia uudelle asiakkaalle, tapaaminen kasvokkain on todella tärkeää. Asiakkaatkin haluavat yleensä sitä”, sanoo Vesanen, joka on hoitanut Morrin vakuutuksia alusta asti.

Vesasen mukaan Turvalla on kyky hallita vakuutuskokonaisuudet pienimmistä mies ja pakettiauto -yrityksistä vaikka isoihin lääkäriasemiin.

”Meidän suurin kilpailuvalttimme on se, että vastaamme asiakkaan tarpeeseen heti, kun tarve syntyy. Olemme helposti tavoitettavia ja se, johon uusikin asiakas yleensä saa yhteyden ensimmäisenä, kun hän alkaa harkita vakuuttamista.”

Turvan järjestelmät ja yhteydenottokanavat ovat siinä kunnossa, että lähestyminen on helppoa, niin puhelimella kuin verkossa.

”Siinä mielessä olemme myös perinteinen vakuutusyhtiö, että meille voi kävellä ovesta sisään.”

Lue lisää yrityksen vakuuttamisesta

Yrittäjäasiakkaan edut

Kun yrityksesi on vakuutettu Turvassa, saat alennusta myös henkilökohtaisista vakuutuksistasi.

Yrittäjän pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset

Yritystoimintaan tarvittavat vakuutukset riippuvat paljon siitä, mikä on yrityksesi toimiala.

Yritysasiakkaan verkkopalvelu

Turvan maksuttomassa verkkopalvelussa näet yrityksen vakuutukset ja voit hoitaa niihin liittyviä asioita.