Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Yrittäjän tai työntekijän sairastuminen

Yrityksen sairauskuluvakuutuksesta korvataan sairauden hoidosta aiheutuneita hoitokuluja, esimerkiksi lääkärikäyntejä ja tutkimuksia.

Toimi näin

 1. 1. Varaa lääkäriaika

  Varaa aika lääkärin vastaanotolle Pihlajalinnaan. Halutessasi voit asioida myös Terveystalossa tai muussa hoitolaitoksessa. Muista ottaa Kela-korttisi mukaan yksityiselle lääkäriasemalle.

  Tiesithän, että voit uusia useimmat reseptisi Kanta-palvelussa jopa ilman lääkärissä käyntiä.

 2. 2. Tee vahinkoilmoitus

  Ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella.

  Lomakkeen Yhteystiedot -välilehdellä vakuutettu voi kirjoittaa oman henkilötunnuksensa Vakuutuksenottajan henkilötunnus -kohtaan ja täyttää muut kohdat yrityksen tiedoilla. Alla olevaan Vakuutettu -kohtaan tulee vakuutetun omat tiedot.

 3. 3. Hae tarvittaessa maksusitoumusta

  Voit hakea maksusitoumusta lääkärin määräämään magneettitutkimukseen tai toimenpiteeseen. Pyydä tällöin hoitolaitosta toimittamaan yhtiöömme lääkärinlausunto. Saat tiedon päätöksestä tekstiviestillä tai postitse.

  Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse.

 4. 4. Odota korvauspäätöstä

  Odota korvauspäätöstä, pyydämme tarvittaessa tositteet.

Usein kysyttyä

Sinun tulee maksaa yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset ensin itse. Sen jälkeen voit hakea niistä korvausta.

Sairauskuluvakuutuksesta korvataan sairauden aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Sairauskuluvakuutukseen sisältyy hakukertainen omavastuu.

Vai etsitkö näitä?