Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yritysasiakkaan sairastuminen tai tapaturma matkalla

Matkustajavakuutuksesta korvataan sairastumisen tai matkatapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä.

Ammattiliiton jäsen

Katso, oletko vakuutettuna liittosi jäsenvakuutuksen kautta . Voit tutustua tarkemmin liittosi jäsenvakuutusehtoihin räätälöidyillä liittosivuilla.

Toimi näin

 1. 1. Varaa lääkäriaika

  Kotimaan matkalla hakeudu lääkärin vastaanotolle Pihlajalinnaan. Voit asioida myös Terveystalossa tai muissa hoitolaitoksissa. Ulkomaan matkoilla voit ottaa yhteyttä yhteistyökumppaniimme SOS Internationaliin. Suomenkielinen hätäpalvelu palvelee sinua ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä numerossa +358 1019 5111 .

 2. 2. Tee vahinkoilmoitus

 3. 3. Maksa ensin itse

  Kotimaan matkoilla yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse. Vakuutus korvaa myös etälääkärin vastaanoton.

 4. 4. Hae tarvittaessa maksusitoumusta

  Voit hakea maksusitoumusta lääkärin määräämään magneettitutkimukseen, toimenpiteeseen tai fysikaaliseen hoitoon. Fysikaalisen hoidon osalta yhteystyökumppaninamme toimii Fysipartners. Pyydä tällöin hoitolaitosta toimittamaan yhtiöömme lääkärinlausunto ja kopio fysikaalisen hoidon hoitomääräyksestä. Hoitolaitoksella on yhteystietomme. Saat tiedon päätöksestä tekstiviestillä tai postitse.

 5. 5. Odota korvauspäätöstä

  Odota korvauspäätöstä, pyydämme sinulta tarvittaessa tositteita.

Usein kysyttyä

Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse. Vahinkoilmoituksen tehtyäsi saat tiedon korvauspäätöksestä tekstiviestillä tai postitse.

Odota korvauspäätöstä, pyydämme tarvittaessa tositteet.

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkatapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Vakavissa matkatapaturmissa korvataan myös mahdolliset alkuperäisestä matkasuunnitelmasta poikkeavat kotiinpaluukustannukset ja matkan keskeytymisestä aiheutuneet menetetyt matkapäivät.

Vai etsitkö näitä?