Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Omaisuusrikos

Omaisuuden rikosvakuutuksesta korvataan vakuutetun omaisuuden rikkoutuminen tai katoaminen, kun se on seurausta murrosta, varkaudesta, ryöstöstä tai ilkivallasta.

Toimi näin

 1. 1. Pyri estämään lisävahingot

  Pyri estämään lisävahingot muun muassa korjaamalla vaurioituneet ovet, ikkunat tai muut rakenteet.

 2. 2. Ilmoita poliisille

  Ilmoita murto-, varkaus- tai ilkivaltavahingosta poliisille ja pyydä kopio tutkintapöytäkirjasta.

 3. 3. Tee vahinkoilmoitus

  Ilmoita vahingosta Turvan verkkopalvelussa tai soita korvauspalveluumme numeroon 01019 5108 . Kun olet tehnyt ilmoituksen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ja tapaukseen yksilöidyt ohjeet.

  Turvalle on annettava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut vakuutettu omaisuus ennen sen korjaamista tai hävittämistä. Turva osallistuu vahingon syyn selvittämiseen ja antaa perustellun korvauspäätöksen tarpeellisten tutkimusten jälkeen.

Usein kysyttyä

Omaisuuden rikosvakuutuksesta korvataan vakuutetun omaisuuden rikkoutuminen tai katoaminen, kun se on seurausta murrosta, varkaudesta, ryöstöstä tai ilkivallasta.

Vakuutettuna voi olla yrityksen toimitilat tai omistamat kiinteistöt. Myös yrityksen koneet ja laitteet, vaihto-omaisuus tai muu irtain omaisuus voi olla vakuutettuna.

Jos yritys on vakuuttanut toimintansa keskeytysvakuutuksella, korvausta voi saada hankaloituneesta tai keskeytyneestä toiminnasta. Katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen keskeytysvakuutuksesta.

Verkkopalvelussa voivat yrityksen puolesta ilmoittaa sellaiset henkilöt, joille on annettu oikeudet kyseisen vakuutuksen hoitoon. Yrityksesi verkkopalvelun pääkäyttäjä tai käyttöoikeushallitsija voivat antaa sinulle oikeudet verkkopalveluun. Lue lisää verkkopalvelusta ja valtuuttamisesta .

Vai etsitkö näitä?