Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yritysten yksityistapaturmavakuutus

  • Vapaaehtoisella tapaturmavakuutuksella voidaan täydentää työntekijän vakuutusturvaa tai vakuuttaa toimintaan osallistuvia henkilöitä esimerkiksi talkootyöntekijöitä.
  • Tapaturmavakuutuksen voi ottaa joko jatkuvana tai määräaikaisena vakuutuksena.
  • Voit täydentää tapaturmavakuutusta erilaisilla turvilla ja valita kattaako se työajan, vapaa-ajan vai molemmat.

Täydennä työntekijän tai talkoolaisen turvaa yksityistapaturmavakuutuksella

Yksityistapaturman avulla yritys voi turvata työntekijänsä, vierailevat ryhmät tai vaikkapa talkoolaiset tapaturman varalta:

  • vakuutettu pääsee nopeasti hoitoon yksityisellä lääkäriasemalla
  • tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja korvataan ilman omavastuuta
  • tapaturmavakuutus on valintasi mukaan voimassa joko kotimaassa, ulkomailla tai kaikkialla maailmassa.

Vakuutukseen voi hoitokulukorvauksen lisäksi liittää korvaukset tapaturmaisesta kuolemasta, tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta ja tapaturman aiheuttamasta ohimenevästä työkyvyttömyydestä.

Pyydä tarjous

Mitä yritysten yksityistapaturmavakuutus korvaa?

Vakuutuksesta korvataan yllättävästä tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja. Tällaisia hoitokuluja ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tapaturmavamman vaatima leikkaushoito, fysikaalinen hoito ja lääkkeet.


Jos tapaturmasta jää hyvästä hoidosta huolimatta pysyvä haitta, maksetaan vakuutuksesta pysyvän haitan korvausta. Korvauksen suuruuteen vaikuttaa valitun korvausmäärän lisäksi haitan vakavuus, joka määritetään lääketieteellisin perustein. Pysyvän haitan korvaus on vakuutuksen valinnainen lisäturva.


Menetettyä läheistä ei korvaa mikään, mutta tapaturmaisen kuoleman sattuessa vakuutuksesta maksetaan korvausta omaisille. Kuolemankorvaus on vakuutuksen valinnainen lisäturva.

Jos tapaturmasta aiheutuu työkyvyttömyysaikaa, maksetaan vakuutuksesta sovittu päiväkorvaus. Päiväkorvaus on vakuutuksen valinnainen lisäturva.