Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yrityksen ja yrittäjän vakuutukset

Autamme yrittäjää mitoittamaan oikeanlaisen vakuutusratkaisun, joka kattaa juuri sen, mikä on tarpeellista. Otamme asiantuntijoina huomioon koko elämäntilanteesi – sinut, perheesi ja yrityksesi, jolloin et tee vakuuttamisessa päällekkäisiä ratkaisuja.

Hyödynnä yritysasiakkaan vakuutusedut

  1. Saat Turvasta 8 % alennuksen henkilökohtaisista vakuutuksistasi, kun omistamasi yritys on vakuutettu Turvassa. Alennuksen saa sekä kotivakuutuksesta että vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.
  2. Yrittäjänä saat myös oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa sekä henkilökohtaisissa ja perheesi vakuutuksissa.

Pyydä tarjous


Tutustu yrittäjän ja yrityksen vakuutuksiin

Ota lakisääteiset vakuutukset yrityksellesi

Työnantajan on otettava lakisääteinen työtapaturma- ja ammattitautivakuutus, jolla turvataan työntekijän toimeentulo silloin, kun työssä tai työmatkalla sattuu tapaturma tai kun työntekijä sairastuu ammattitautiin.

Tutustu

Turvaa yrityksen omaisuus ja toiminnan jatkuvuus

Yritystoimintaan liittyy erilaisia riskejä, jotka voivat pahimmillaan vaarantaa yrityksen tuloksen tai keskeyttää koko toiminnan. Niihin on hyvä varautua riittävällä vakuutusturvalla.

Tutustu

Täydennä henkilöstön turvaa

Yrityksen ottamilla henkilövakuutuksilla voidaan sitouttaa ja kannustaa työntekijöitä sekä varautua yllättäviin kuluihin ja taloudellisiin menetyksiin, joita henkilövahingot voivat aiheuttaa sekä yritykselle että työntekijöille.

Tutustu

Turvaa yrityksen ajoneuvot

Autolle ja muille ajoneuvoille pitää ottaa lakisääteinen liikennevakuutus, joka korvaa henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen vahinkoja. Yrityksen ajoneuvon turvaksi kannattaa ottaa vapaaehtoinen kaskovakuutus, joka korvaa ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja.

Tutustu