Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kaikki vakuutukset omalta yhteyshenkilöltä

Yrittäjänä saat Turvasta monipuoliset vakuutukset ja henkilökohtaista, tutkitusti toimivaa palvelua. Sama yhteyshenkilö hoitaa kätevästi kaikki vakuutukset sekä yrityksellesi että sinulle ja perheellesi.
Saat keskittyä siihen, mikä tekee yrityksestäsi menestyksen.

Varaa aika ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä. Kartoitamme parhaan turvan sekä yrityksellesi että sinulle ja perheellesi.


Varaa aika

Palvelemme sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii

Turvassa palvelemme sinua haluamallasi tavalla. Varaa aika ja valitse itse, miten haluat kanssamme asioida.

  1. Me soitamme sinulle. Puhelimessa asiat hoituvat nopeasti. Varaamalla ajan puhelinneuvotteluun, vältyt turhalta odottelulta.
  2. Nähdään kotonasi tai toimistollasi. Vakuutusedustajamme tulee halutessasi keskustelemaan vakuutusasioista kotiisi, niin sinun ei tarvitse liikkua kotisohvaa kauemmas. Helppoa ja vaivatonta.
  3. Poikkea toimistolla. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan kanssamme lähimmällä toimistolla, jossa sinua on vastassa aina tuttu ihminen. Voit asioida toimistollamme myös ilman ajanvarausta. Katso lähin toimipaikkamme.

Varaa aika

Usein kysyttyä ajanvarauksesta

Miten ajanvaraus toimii?

Voit varata ajan asiantuntijallemme vakuutusturvasi päivittämiseen. Ajanvarauksen kautta voit myös pyytää tarjouksen uuteen vakuutukseen. Varatessasi aikaa, voit valita tapaatko asiantuntijamme puhelimitse, kasvotusten Turvan toimistolla tai vaikkapa omalla toimistollasi. Kun varaat ajan ajanvarauskalenterin kautta, sovit tapaamisen sinulle sopivaan aikaan ja paikkaan.

Voinko hoitaa tapaamisessa myös korvaus- tai laskutusasioita?


Ajanvarauskalenterin kautta voit varata ajan vakuutusturvasi läpikäyntiin.

Korvausasioita voit hoitaa ilmoittamalla vahingosta verkkopalvelussamme tai soittamalla p. 01019 5108 (ajoneuvo-, koti- ja henkilövahingot ma-ke 8-17, to-pe 12-17 ja rakennus-, vastuu- ja oikeusturvavahingot ma-pe 9-16)
Laskutusasioita voit hoitaa soittamalla asiakaspalveluumme p. 01019 5107 (ma-pe klo 8-17) tai lähettämällä viestiä verkkopalvelun kautta.

Saanko ajan varaamisesta vahvistuksen?

Kyllä! Kun annat varauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on tapaamisen tiedot. Vahvistusviestissä on linkki, josta voit myös perua varaamasi ajan. Saat myös tekstiviestin sekä muistutusviestin.

Entä jos en löydä ajanvarauksesta sopivaa aikaa?

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa ajanvarauksen kautta, voit aina myös soittaa asiakaspalveluumme p. 01019 5107 (ma-pe klo 8-17) tai poiketa toimistollamme myös ilman ajanvarausta.

Miten minun täytyy valmistautua tapaamiseen?


Tapaamiseen on hyvä varata mukaan henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset nykyiset vakuutuskirjat.