Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Varaa aika tai pyydä tarjous yritysvakuutuksista

Yrittäjänä saat Turvasta monipuoliset vakuutukset ja henkilökohtaista, tutkitusti toimivaa palvelua. Sama yhteyshenkilö hoitaa kätevästi kaikki vakuutukset sekä yrityksellesi että sinulle ja perheellesi. Saat keskittyä siihen, mikä tekee yrityksestäsi menestyksen.

Varaa aika, pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Valitse sopivin tapa ottaa yhteyttä


Teemme asiat helpoksi, koska yrittäjällä on muutakin hoidettavaa

Turvassa palvelemme sinua haluamallasi tavalla. Varaa aika ja valitse itse, miten haluat kanssamme asioida.

  1. Me soitamme sinulle. Puhelimessa asiat hoituvat nopeasti. Varaamalla ajan puhelinneuvotteluun, vältyt turhalta odottelulta.
  2. Nähdään kotonasi tai toimistollasi. Vakuutusedustajamme tulee halutessasi keskustelemaan vakuutusasioista kotiisi, niin sinun ei tarvitse liikkua kotisohvaa kauemmas. Helppoa ja vaivatonta.
  3. Poikkea toimistolla. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan kanssamme lähimmällä toimistolla, jossa sinua on vastassa aina tuttu ihminen. Voit asioida toimistollamme myös ilman ajanvarausta. Katso lähin toimipaikkamme.

Varaa aika Soita meille

Usein kysyttyä ajanvarauksesta

Voit varata ajan asiantuntijallemme vakuutusturvasi päivittämiseen. Ajanvarauksen kautta voit myös pyytää tarjouksen uuteen vakuutukseen. Varatessasi aikaa, voit valita tapaatko asiantuntijamme puhelimitse, kasvotusten Turvan toimistolla tai vaikkapa omalla toimistollasi. Kun varaat ajan ajanvarauskalenterin kautta, sovit tapaamisen sinulle sopivaan aikaan ja paikkaan.Ajanvarauskalenterin kautta voit varata ajan vakuutusturvasi läpikäyntiin.

Korvausasioita voit hoitaa ilmoittamalla vahingosta verkkopalvelussamme tai soittamalla p. 01019 5108 (ajoneuvo-, koti- ja henkilövahingot ma-ke 8-17, to-pe 12-17 ja rakennus-, vastuu- ja oikeusturvavahingot ma-pe 9-16)
Laskutusasioita voit hoitaa soittamalla asiakaspalveluumme p. 01019 5107 (ma-pe klo 8-17) tai lähettämällä viestiä verkkopalvelun kautta.

Kyllä! Kun annat varauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on tapaamisen tiedot. Vahvistusviestissä on linkki, josta voit myös perua varaamasi ajan. Saat myös tekstiviestin sekä muistutusviestin.

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa ajanvarauksen kautta, voit aina myös soittaa asiakaspalveluumme p. 01019 5107 (ma-pe klo 8-17) tai poiketa toimistollamme myös ilman ajanvarausta.


Tapaamiseen on hyvä varata mukaan henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset nykyiset vakuutuskirjat.


Turvan vakuutuspaletti yrittäjälle

Autamme yrittäjää mitoittamaan oikeanlaisen vakuutusratkaisun, joka kattaa juuri sen, mikä on tarpeellista. Otamme asiantuntijoina huomioon koko elämäntilanteesi – sinut, perheesi ja yrityksesi, jolloin et tee vakuuttamisessa päällekkäisiä ratkaisuja.

Turva tarjoaa yrittäjille kattavan vakuutuspaletin sekä työn että vapaa-ajan tarpeisiin:

  • lakisääteiset työelämän vakuutukset
  • yrityksen omaisuuden ja toiminnan vakuutukset
  • kiinteistövakuutukset
  • vapaaehtoiset henkilövakuutukset: tapaturma-,sairauskulu-, matka- ja henkivakuutukset
  • autovakuutukset

Tutustu yrityksen vakuutuksiin

Yrittäjäasiakkaanamme saat alennusta henkilökohtaisista vakuutuksista

Saat Turvasta 8 % alennuksen henkilökohtaisista vakuutuksistasi, kun omistamasi yritys on vakuutettu Turvassa. Alennuksen saa sekä kotivakuutuksesta että vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.

Mikäli sinä tai perheenjäsenesi kuulutte ammattiliittoon, saat meiltä vielä tuntuvammat edut: jatkuvan 10 % alennuksen sekä kotivakuutukseen että vapaaehtoisiin auto- ja henkilövakuutuksiin 8 % yrittäjäasiakkaan alennuksen sijaan.

Tutustu yrittäjän alennuksiin

Turvaa yrityksen omaisuus ja toiminnan jatkuvuus

Yritystoimintaan liittyy erilaisia riskejä, jotka voivat pahimmillaan vaarantaa yrityksen tuloksen tai keskeyttää koko toiminnan. Niihin on hyvä varautua riittävällä vakuutusturvalla.

Tutustu

Täydennä henkilöstön turvaa

Yrityksen ottamilla henkilövakuutuksilla voidaan sitouttaa ja kannustaa työntekijöitä sekä varautua yllättäviin kuluihin ja taloudellisiin menetyksiin, joita henkilövahingot voivat aiheuttaa sekä yritykselle että työntekijöille.

Tutustu