Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yrittäjän alennukset

Saat Turvasta 8 % alennuksen henkilökohtaisista vakuutuksistasi, kun omistamasi yritys on vakuutettu Turvassa. Alennuksen saa sekä kotivakuutuksesta että vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.

Yrittäjänä saat myös oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa sekä henkilökohtaisissa ja perheesi vakuutuksissa. Näin saat kaikki elämäsi vakuutukset kuntoon yhdeltä istumalta.

Alennuksen saadaksesi ota yhteyttä Turvaan

  1. Soita palvelunumeroomme 01019 5107, joka on avoinna ma–pe klo 8–17. Yritysasiakkaana voit hoitaa myös omat henkilökohtaiset vakuutusasiasi samassa numerossa.

    Soita meille
  2. Varaa aika yrityskäynnille, tapaamiseen lähimmässä toimistossa tai puhelinneuvotteluun. Oma yhteyshenkilösi tulee mielellään vierailemaan yrityksessäsi.

    Varaa aika
  3. Lähetä sähköpostia meille osoitteeseen yrityspalvelu(ät)turva.fi.
  4. Tai piipahda lähimpään toimistoomme. Katso yhteystietomme tästä.

Asiakkuus Turvassa kannattaa. Ota yhteyttä ja hoidetaan sekä yrityksesi että henkilökohtaiset vakuutuksesi kerralla kuntoon!

Oletko ammattiliiton jäsen?

Mikäli sinä tai perheenjäsenesi kuulutte ammattiliittoon, saat meiltä vielä tuntuvammat edut: jatkuvan 10 % alennuksen sekä kotivakuutukseen että vapaaehtoisiin auto- ja henkilövakuutuksiin 8 % yrittäjäasiakkaan alennuksen sijaan.

Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista vielä 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassa oleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.