Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Uusi yrittäjä, tule Turvaan!

Yritystoiminnan aloittamisessa tulee ottaa huomioon monia eri asioita. Yksi näistä on yrityksen vakuutusasioista huolehtiminen.

Me Turvassa selvitämme yrityksen liiketoiminnan merkittävimmät riskit ja arvioimme, mitkä niistä kannattaa turvata vakuutusratkaisuilla ja mitkä vaativat muunlaista suojausta. Lisäksi otamme huomioon yrityksen toimialan ja muut erityispiirteet.

Minimoi yrityksesi riskit

Laki veloittaa yrittäjää ottamaan lakisääteisiin vakuutuksiin kuuluvat yrittäjäeläkelain mukainen yrittäjän eläkevakuutus YEL sekä mahdollisille työntekijöille työeläkevakuutuksen ja lakisääteisen tapaturmavakuutuksen.

Lakisääteisten vakuutuksen lisäksi yrittäjä voi siirtää vahinkoriskejä Turvan kannettavaksi.
Tällaisia vahinkoriskejä ovat esimerkiksi tulipalot, putkivuodot, ilkivalta ja murtautumiset, koneen rikkoutuminen sekä niistä aiheutuva mahdollinen yritystoiminnan keskeytyminen. Lisäksi yrittäjä voi joutua vastuuseen tai toimintansa tai tuotteensa aiheuttamista vahingoista. Joskus yritys joutuu riita-asian tai tiettyjen rikosasioiden osapuoleksi, jossa tarvitaan lakimiesten palveluita.

Kaikki vakuutukset omalta yhteyshenkilöltä

Yrittäjänä saat Turvasta oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa sekä henkilökohtaisissa ja perheesi vakuutuksissa. Näin saat kaikki elämäsi vakuutukset kuntoon yhdeltä istumalta.


Ota yhteyttä!

  1. Soita meille numeroon 01019 5107, palvelemme sinua sekä yrityksesi että henkilökohtaisissa vakuutusasioissasi arkisin klo 8-17.
  2. Asiakaspalvelumme palvelee sinua myös sähköpostitse osoitteessa yrityspalvelu(ät)turva.fi.
  3. Ota yheyttä alueelliseen myyntipäällikköösi.
  4. Poikkea toimistolla. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan kanssamme lähimmällä toimistolla. Katso lähin toimipaikkamme.
  5. Varaa aika yrityskäynnille, lähimpään toimistoon tai puhelinneuvotteluun, ja vältyt turhalta jonottelulta!

  6. Pyydä tarjous, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä ja kartoitamme parhaan turvan yrityksellesi.


Katso myös: