Yrityksen kuljetusvastuuvahinko

Tiekuljetuksen yleisestä vastuuvakuutuksesta voidaan korvata vakuutuksenottajan kuljettaman tavaran kuljetuksen aikainen vähentyminen, vahingoittuminen tai sen luovutuksen viivästyminen. Korvattavuuden arvioinnissa käytetään tiekuljetussopimuslakia.

Tutustu tarkemmin vakuutusturvaan ja ehtoihin vakuutussivuilla.

Jos omaisuuttasi on ollut toisen kuljetettavana tai omaisuutesi on vahingoittunut oman kuljetuksen aikana, katso ohjeet kuljetusvahinkoilmoituksen tekemiseksi.

Toimi näin

  1. Ryhdy toimenpiteisiin vahingon rajoittamiseksi. Hanki rahdin kuljetukseen liittyvät asiakirjat reklamaatiomerkintöineen ja valmistaudu toimittamaan ne vakuutusyhtiöön.
  2. Ilmoita vahingosta Turvan verkkopalvelussa tai soita korvauspalveluumme p. 01019 5108. Verkkopalvelu on auki joka päivä klo 7-23. Kun olet tehnyt ilmoituksen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ja tapaukseen yksilöidyt ohjeet.

    Kirjaudu sisään
  3. Turvalle on annettava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut vakuutettu omaisuus ennen sen korjaamista tai hävittämistä. Turva osallistuu vahingon syyn selvittämiseen ja antaa perustellun korvauspäätöksen tarpeellisten tutkimusten jälkeen.
  4. Mikäli vahinkoon liittyy rangaistava teko, tule siitä ilmoittaa poliisille.